AVONTUURLIJK WONEN

BY MASTERS OF INTERIOR DESIGN

Toen onze opdrachtgever de wens had hun poolhouse en garage door een gerenommeerd architect te laten ontwerpen, leidde dit tot een reeks ontwerpen die hun visie niet weerspiegelden. Op zoek naar functionaliteit, voelden ze dat de architectuur meer een 'bezoekerscentrum' werd dan een persoonlijke ruimte.

Gezien onze eerdere succesvolle samenwerking bij het ontwerpen van het interieur van hun woonhuis, was het een natuurlijke stap om ons te benaderen voor een frisse blik. Onze dialoog onthulde snel de mismatch met de architect, waarna de keuze viel op Masters of Interior Design voor de realisatie van hun visie.

Het project op grootse schaal

Gelegen op een uitgestrekt bosperceel van een hectare, naast de bestaande rietgedekte villa en het koetshuis, is het plan uitgebreid met een garage, thuiswerkplek en een poolhouse, omgeven door een nieuw landschapsontwerp. Dit omvat paden, een ommuurde moestuin, en zowel water- als vuurelementen, culminerend in een zwemvijver.

Interieurontwerp bijgebouwen in uitvoering

Een naadloze uitdaging

Het streven was om de toevoegingen naadloos te integreren, alsof ze er altijd al waren. De wens om verrassing en avontuur te verweven met het landschap is met succes verwezenlijkt. Van een in een heuvel ingegraven garage omgeven door groen tot een verborgen houten huis met glijbaan. Tja, je blijft toch eeuwig kind, nietwaar?

Bijzonder is het poolhouse, dat met opzet contrasteert met de omgeving en de bestaande architectuur, en zodoende een unieke 'follie' vormt in het landschap.

Gedetailleerd ontwerp

Elk aspect van de lifestyle is zorgvuldig in kaart gebracht en geïntegreerd in het ontwerp, van de logistiek van zwemhanddoeken tot de stalling van fietsen van bezoekende kinderen. Dit project weerspiegelt onze diepgaande benadering van ontwerp, waarbij functionaliteit, esthetiek en persoonlijke ervaring naadloos samenkomen.

HOE KUNNEN WE HELPEN BIJ JOUW PLANNEN?

We komen graag bij je langs in jullie 'natuurlijke habitat', waar je ons alles kunt vertellen en vragen over jullie plannen.

Graag adviseren we je en helpen we graag met een plan van aanpak.