INTERIEURONTWERP RHOON

BY MASTERS OF INTERIOR DESIGN

In het vorige huis kwam onze opdrachtgever er al snel achter dat 'mooie spullen in je huis' niet de oplossing is. Want hoe mooi, duur of kwalitatief spullen ook kunnen zijn, veel belangrijker is wat je er uiteindelijk aan hebt: hoe je het gebruikt, wat het je brengt en hoe het waarde toevoegt aan je lifestyle.


VAKANTIEGEVOEL AAN HUIS

Elke ochtend wakker worden met een vakantiegevoel, hoe heerlijk is dat!

"De gouden gloed van het schitterende zonlicht op de gordijnen die wapperen in de wind van de openslaande deuren bij de zithoek nodigen uit om een boekje te lezen…" 

Na het opbouwen van een succesvol bedrijf is het vakantiegevoel in hun nieuwe woning dé ultieme beloning op het harde werken. Niet dat ze nu gestopt zijn met hard werken, maar genieten mag ook zeker.

De twee kinderen hebben het rijk alleen met een eigen verdieping. Na het invullen van de kids WoonAnalyse en een eigen sessie met beide zonen hebben we hun karakters vertaald naar kamers waar ze kunnen doen en laten wat ze willen, waar de spullen staan die zij mooi en belangrijk vinden. Zo spaart de jongste bijvoorbeeld sneakers, die nu in een eigen display in zijn kamer staan uitgestald. 

Ook de ouders hebben hun eigen domein. De hoofdslaapkamer vol rijke materialen die laag over laag gepositioneerd zijn, heeft een aansluitende luxe wellness badkamer. Inclusief openslaande deuren naar de tuin met een buitendouche, sauna verblijf en zwemvijver. Elke ochtend, in weer en wind, neemt onze opdrachtgever daarin een duik.

"Ze begrijpen ons echt! Super leuk om onze droom te zien ontstaan."

Na de 3 MasterPlan dagen was het ontwerp wat mij betreft 'af'. Heb ik daar nu zoveel voor betaald?

Totdat ik zag wat de mannen in de uitwerktijd allemaal hadden gedaan, gedetailleerd en uitgezocht. Tot op de millimeter is onze lifestyle hierin verwerkt.


Ze begrijpen ons echt! Super leuk om onze droom te zien ontstaan. Door de grondige analyse is onze nieuwe levensstijl tot op de millimeter verwerkt. We hebben nu elke dag dat heerlijke vakantiegevoel. Ze kennen ons echt.

Het is de investering meer dan waard!

M&M, eigenaar vrijstaande villa in Rhoon

Het uitgebreide, gelaagde materialenpalet heeft een grote diversiteit aan toegepaste materialen en kleuren. Dit brengt het glamour gevoel waar onze opdrachtgevers naar zochten.

Ondanks het chique karakter van het interieur is het huis heel leefbaar geworden. Dat is iets waar wij als Masters of Interior Design voor staan. De ruimtes zijn praktisch, aangesloten op de lifestyle van de opdrachtgevers en kunnen tegen een stootje.

Wat heb je aan een mooi huis als het niet werkt...

De bar in de keuken nodigt je uit om bij de kok aan te schuiven en gezellig een wijntje te drinken. Maar dit is ook de uitgelezen plek om de verhalen van je kinderen te horen als ze thuis komen van een dag school. 

Ondanks de riante afmetingen van de open keuken, springt deze niet in het oog. Na een uitgebreid diner met vrienden kun je in de keuken gerust 'de boel de boel laten' om je weer aan te sluiten bij je gasten. De blokkades in de architectuur zijn precies zo gepositioneerd dat de kookspullen uit het zicht zijn.

We hebben dankbaar gebruik gemaakt van constructieve elementen, die op het eerste blik zouden moeten verdwijnen maar gedurende het ontwerp juist de kwaliteit van het ontwerp versterkten zoals kolommen, draagmuren en balken. 

Dit geldt bijvoorbeeld ook voor het plafond en de trap in de hal. Deze jaren '70 stijl elementen zijn met minimale ingrepen naar het nu getrokken. Dit terwijl de opdrachtgever in gedachten het plafond al had verwijderd. Maar doordat wij in het 3D model hebben kunnen laten zien wat er gebeurt als het plafond en de trap blijft, heeft onze opdrachtgever ons het vertrouwen gegeven deze elementen te laten zitten.  

HOE KUNNEN WE HELPEN BIJ JOUW PLANNEN?

We komen graag bij je langs in jullie 'natuurlijke habitat', waar je ons alles kunt vertellen en vragen over jullie plannen.

Graag adviseren we je en helpen we graag met een plan van aanpak.

ANIMATIE 3D MODEL