Video Aspect Ratio: 9:4

BINNENHUISARCHITECT ROTTERDAM

MASTERS OF INTERIOR DESIGN

Of het nu gaat om een luxe villa in Hillegersberg,
een penthouse in de Cooltower in Rotterdam centrum
of een herenhuis op de Rotterdamse Heemraadsingel...
wat voor project je ook hebt, wij ontwerpen op hoog niveau interieurs voor particuliere opdrachtgevers.

Masters of Interior Design is een binnenhuisarchitectenbureau specifiek voor woningen, opgericht in Rotterdam. Wij maken interieurontwerpen voor je ultieme thuis. Volledig op de wensen van jou als opdrachtgever afgestemd. 

Wij ontwerpen door heel Nederland en daarbuiten, maar onze roots liggen in Rotterdam.
Daarom hebben wij hier in 010 vele interieurs van appartementen, lofts en huizen op onze naam staan.

EEN KLEINE GREEP UIT ONZE PROJECTEN IN DE REGIO ROTTERDAM

WERKWIJZE

DISCOVER

Wensen in kaart brengen

DESIGN

3D ontwerp op maat

CREATE

Begeleiding realisatie

CELEBRATE

Living On Your Own Terms

A MEETING OF MINDS

Vanaf het moment dat Marc Müskens en Sven van Buuren in 2015 hun partnerschap vormden, was hun synergie onmiskenbaar. Sven's fascinatie voor onderzoek en innovatie en Marc’s visie op tactiliteit en beleving hebben geleid tot een unieke samenwerking en een werkwijze waarin je blindelings vertrouwen durft te leggen. 

Vandaag de dag blijft Masters of Interior Design de passie delen om samen de horizon te ontdekken,
om zo hun eigen leven en dat van hun opdrachtgevers te verrijken. 

Maar dat niet alleen, met hun opleidingsinstituut 'Institute of Interior Impact' en platform 'Beyond Interior Design Group' begeleiden Marc en Sven hun vakgenoten naar een hoger niveau. Met meer dan 165.000 leden veranderen ze met elkaar het ontwerpvak.

INFORMATIE AANVRAAG

Wat is belangrijk bij hoogwaardig interieuradvies in Rotterdam?

Bij Masters of Interior Design in Rotterdam draait het niet alleen om oppervlakkige esthetiek, maar ook om een diepgaand begrip van de unieke lifestyle, behoeften en wensen van onze opdrachtgevers in de regio Rotterdam. Wij begrijpen dit als geen ander. We stemmen elk aspect van het ontwerpproces af op de individuele behoeften en smaak van onze Rotterdamse opdrachtgevers.

Dat betekent dat we samen met jou:

 • Dromen van een uniek interieurontwerp dat niet alleen luxe uitstraalt, maar ook opvallend persoonlijk is en perfect past bij de Rotterdamse identiteit.
 • Gaan voor een ultiem comfort en functionaliteit in je Rotterdamse woning, waarbij we streven naar een naadloze integratie van esthetiek en praktisch gebruik.
 • Jouw lifestyle diepgaand in kaart brengen, voorkeuren en behoeften om een op maat gemaakt interieurontwerp te creëren dat de Rotterdamse spirit weerspiegelt: Gewoon beetpakken.

 • Streven naar een ontwerp dat de tand des tijds doorstaat en meegroeit met jouw steeds veranderende lifestyle.

Wat is het belang van professioneel interieuradvies in Rotterdam?

Professioneel interieuradvies gaat verder dan het oppervlakkige visuele aspect en is van onschatbare waarde voor Rotterdamse woningbezitters. Deze aanpak is snel, betrokken en hoogwaardig, wat resulteert in een interieurontwerp dat aanvoelt als een ultieme co-creatie. De professionele benadering van Masters of Interior Design garandeert niet alleen een esthetisch aantrekkelijk interieur, maar ook een functionele en betekenisvolle leefomgeving die voldoet aan de hoogste standaarden.

Wat betreft de realisatie van een interieurontwerp in Rotterdam zijn dit onze belangrijkste focuspunten:

 • Het vermijden van budgetoverschrijding, waarbij controle over de bouwkosten cruciaal is.

 • Het in stand houden van het originele ontwerp, waarbij technische uitdagingen het ontwerp niet in de weg zitten, maar juist beter maken.

 • Goede, duidelijke communicatie, korte lijnen en de juiste documentatie om misverstanden te voorkomen in jouw Rotterdamse project. Een heldere overdracht aan ons CreateTeam is de sleutel voor een soepele verbouwing.

Hoe kies je de juiste interieuradviseur in regio Rotterdam?

Het selecteren van de juiste interieuradviseur in Rotterdam vereist aandacht voor een effectieve aanpak die past bij de Rotterdamse mentaliteit. De unieke D-D-C-C Master Methode© van Masters of Interior Design onderscheidt zich door een snelle, maar grondige en persoonlijke benadering. Als opdrachtgever word je betrokken bij het ontwerpproces, met duidelijke meetmomenten en flexibiliteit waar nodig. De kracht van Masters of Interior Design ligt in het begrijpen van de huidige en gewenste Rotterdamse lifestyle van de klant, waarbij dagelijkse processen worden geoptimaliseerd voor vrijheid, plezier, geluk en succes.

Dit is hoe we jouw lifestyle letterlijk gaan vormgeven:

 • Met een effectieve methode die snel en diepgaand resultaten oplevert voor onze Rotterdamse opdrachtgevers.

 • Betrokkenheid bij het ontwerpproces om vertrouwen en duidelijkheid te waarborgen, passend bij de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit.

 • Begrip van jouw lifestyle, resulterend in een ontwerp dat naadloos aansluit op jouw behoeften.

 • Flexibiliteit waar nodig en met behoud van strakke planningen die passen bij het Rotterdamse werkethos.

Waarom in regio Rotterdam kiezen voor Masters of Interior Design?

What's in the name? Masters of Interior Design belichaamt hoogwaardige interieurarchitectuur die perfect aansluit bij de Rotterdamse mentaliteit. Zowel Marc als Sven kent de stad op z'n duimpje. Sven heeft er jaren gewoond en Marc zijn Brabantse oorsprong sluit perfect aan bij de Rotterdamse ethos!

De bewezen D-D-C-C Master Methode© staat garant voor snelle, diepgaande resultaten en een ontwerp dat aanvoelt als een ultieme Rotterdamse co-creatie. Of het nu gaat om een vrijstaande villa in Kralingen, een nieuwbouw appartement, luxe penthouse in het centrum of woonboerderij net buiten Rotterdam, Masters of Interior Design biedt een hoogstpersoonlijk, hoogstaand interieurontwerp dat naadloos past bij de eigen voorwaarden en wensen van onze Rotterdamse opdrachtgevers.

 • De garantie voor een ontwerp dat als een ultieme co-creatie aanvoelt.

 • Zekerheid dat het interieur niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en betekenisvol.

 • Een hoogstpersoonlijk ontwerp dat perfect past bij jouw eigen voorwaarden en wensen.

 • De optimalisatie van vrijheid, plezier, geluk en succes in jouw dagelijkse Rotterdamse leven.

  Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met het vormgeven van jouw droominterieur in Rotterdam!