Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie gaan hier heel veel mensen gelukkig mee gaan maken!
Bijzonder hoe jullie naar mij als klant kijken en heel creatief/intuïtief kijken wie iemand is en waar iemand zich thuis bij voelt, los van trends. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie gaan hier heel veel mensen gelukkig mee gaan maken! Het voelt bijna een beetje magisch.
E, Interieurontwerp 's Gravenhage
Het resultaat is spannend, gedurfd en ontzettend ‘wij’!
Het resultaat is:

- spannend

- gedurfd

en ontzettend ‘wij’!
E&M, Interieurontwerp Gouda
We hadden meerdere ontwerpers uitgenodigd voor een offerte maar al tijdens het kennismakingsgesprek besloten we met MoID in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad!!

Wat ons aansprak was de mix van een systematische en analytische aanpak die wordt gecombineerd met aandacht voor emotie en plezier. We hebben een aantal enerverende, stimulerende en bijzondere Masterplan dagen meegemaakt, waarbij het goed was dat was dat er tussen de opeenvolgende dagen telkens een week zat zodat we de tijd hadden alle ideeën te laten bezinken en alles op een rijtje te zetten. We hebben genoten van de werklust, de energie, de humor, de gesprekken, de inzichten, de creativiteit en de aanpak van Marc en Sven. En we zijn ontzettend blij met het interieurontwerp van MOID dat het resultaat is van die dagen en dat voelt als ‘ons’ plan maar dat vol zit met oplossingen, kleuren, materialen en vormen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Marc en Sven hebben meer dan waar gemaakt wat ze op hun site beloven: een Masterplan voor het interieur van ons appartement dat aansluit bij wie wij zijn en hoe wij leven.


Doen! Het geld dat je uitgeeft aan een Masterplan dag verdient zich dubbel en dwars terug in de vorm van een op maat gesneden, goed en realiseerbaar plan. Bovendien levert het (een) bijzondere dag(en) op die je niet snel zult vergeten.

E&F, Interieurontwerp Rotterdam
Wat doe je in huis?’ in plaats van ‘Wat vind je mooi?

De hele opzet van MoID is uniek: ’Wat doe je in huis?’ in plaats van ‘Wat vind je mooi?’
Hierdoor ga je heel anders denken over hoe je je huis inricht.

A, Interieurontwerp 's-Gravenhage
Zo treffend waren al onze wensen in één keer in een ontwerp samengebracht.
Het resultaat voelt als een ultieme co-creatie. Het was een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in één keer in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we dat nooit kunnen bedenken.
J & J, Amersfoort
Vaarwel aan het gerenommeerde architectenbureau waar we al mee gestart waren!
Marc en Sven benaderen het ontwerp vanuit functies en momenten, in plaats van de traditionele 'architectenroute': ontwerp een gebouw van buiten en kijk vervolgens of alle functionaliteiten erin passen.


Vaarwel dan ook aan het gerenommeerde architectenbureau waar we al mee gestart waren. Met M&S zijn we vanuit onze behoeften en wensen begonnen. En dat werkt. Want de binnenkant telt, (alles wat en hoe we willen leven zit erin). De buitenkant is slechts een jasje (& daar hebben we met MoID de mooiste en een onverwachte voor uitgezocht)!
interieurontwerp hattem
J&A, Interieurontwerp Hattem
Heb ik daar nu zoveel voor betaald?


Na de 3 MasterPlan dagen was het ontwerp wat mij betreft 'af'. Heb ik daar nu zoveel voor betaald?

Totdat ik zag wat de mannen in de uitwerktijd allemaal hadden gedaan, gedetailleerd en uitgezocht. Tot op de millimeter is onze lifestyle hierin verwerkt.


Ze begrijpen ons echt! Super leuk om onze droom te zien ontstaan. Door de grondige analyse is onze nieuwe levensstijl tot op de millimeter verwerkt. We hebben nu elke dag dat heerlijke vakantiegevoel. Ze kennen ons echt.

Het is de investering meer dan waard!

M&M, Interieurontwerp Rhoon

Vertel ons jouw verhaal

We komen graag bij jou langs in jouw 'natuurlijke habitat', waar je ons alles kunt vertellen en vragen over jullie plannen.

Graag adviseren we je persoonlijk en helpen we graag met een plan van aanpak.

De gesprekken, interventies en suggesties brachten de plannen naar een ander niveau.

Al bij het eerste contact voelden we een fijne connectie met Marc en Sven en met hun manier van werken, waarbij functionaliteit mee wordt afgetoetst in het ontwerp. De contactdagen verliepen in een ongedwongen sfeer, als in een spontaan gesprek. Na Dag 1 waren we onrustig en verward: Wisten we wat we wilden of kwamen onze ideeën op losse schroeven na de gesprekken met Sven en Marc? Wat wilden we écht, en nog belangrijker: Waarom wilden we het? Ook na Dag 2 waren er nog twijfels: Hoe kon het haalbaar zijn om na Dag 3 al een eindresultaat klaar te hebben?
 


Het tempo waarmee onze gesprekken werden omgezet in concrete (interieur)realisaties werd continu hoog gehouden, waardoor onze onrust ongegrond bleek. Eventuele vragen werden tot in detail beantwoord en twijfels werden opnieuw besproken.
 


We kijken terug op 3 intense, maar bijzonder aangename dagen en zijn verrast en enorm tevreden met het resultaat. De gesprekken, interventies en suggesties van Sven en Marc brachten de plannen naar een ander niveau: naar dat wat voor ons essentieel is en het best bij ons past, in de ruimte en in ons leven.

interieurontwerp antwerpen
F&N, Interieurontwerp Antwerpen
MoID is ……anders!! En da’s best leuk.

Sven en Marc ontwerpen op basis van persoonlijk contact en verdiepen zich in wat je echt wil. Dus geen vragen als: "wat voor kleur op de muur vind je mooi?" maar veel meer “wat betekent een huis voor jou”. Samen ga je echt op zoek naar jouw ideale huis. Daarnaast zij ze uitzonderlijk stipt in alle afspraken. Het resultaat was dat we een huis kochten en een thuis kregen. We kunnen iedereen Masters of Interior Design van harte aanraden. Waar vind je dat nog, creativiteit, punctualiteit, enthousiasme en dan ook nog een erg prettige mensen in de omgang. De beloofde wowfactor hebben ze meer dan waargemaakt.


Peter, Desiree & Max, Prinsenbeek

P&D, Interieurontwerp Prinsenbeek
...Het resultaat voelt als de ultieme co-creatie... Hoe herkenbaar en logisch.

Sven en Marc hebben eind vorig jaar een prachtig ontwerp voor ons interieur gepresenteerd! En dat was een enorm mooi en inspirerend proces. 'MasterPlan' is echt het juiste woord.

Hoewel de mannen het verrassende ontwerp hebben bedacht, hebben wij het gevoel dat we vooral hebben samengewerkt; het resultaat voelt als een ultieme co-creatie. 

De meerwaarde van twee architecten werd ons op de MasterPlan dag direct duidelijk! Onze ideeën, wensen en gedachten gingen in een snelkookpan waarmee Sven en Marc ieder vanuit hun eigen zienswijze met elkaar in discussie gingen. Niet om een compromis te bereiken, maar om tot het beste resultaat te komen. En het resultaat was direct een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we het nooit kunnen bedenken. Op naar de volgende fase: let's Create!

J&J, Interieurontwerp Amersfoort

Vertel ons jouw verhaal

We komen graag bij jou langs in jouw 'natuurlijke habitat', waar je ons alles kunt vertellen en vragen over jullie plannen.

Graag adviseren we je persoonlijk en helpen we graag met een plan van aanpak.