WAT OPDRACHTGEVERS OVER ONS ZEGGEN

WAT OPDRACHTGEVERS OVER ONS ZEGGEN

Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie gaan hier heel veel mensen gelukkig mee gaan maken!
Bijzonder hoe jullie naar mij als klant kijken en heel creatief/intuïtief kijken wie iemand is en waar iemand zich thuis bij voelt, los van trends. Ik weet niet hoe jullie het doen, maar jullie gaan hier heel veel mensen gelukkig mee gaan maken! Het voelt bijna een beetje magisch.
E, Interieurontwerp appartement 's Gravenhage
Het resultaat is spannend, gedurfd en ontzettend ‘wij’!
Het resultaat is:

- spannend

- gedurfd

en ontzettend ‘wij’!
E&M, Interieurontwerp stadswoning Gouda
Het grootste compliment dat je kunt krijgen is dat we na de sessie niets meer te bespreken hadden!

We zijn hartstikke dankbaar dat jullie zo met ons meedenken.

Het grootste compliment dat je kunt krijgen is dat we na de sessie niets meer te bespreken hadden. Normaal gesproken zijn we echte denkers en hebben we veel discussie nodig voordat we echt tot een conclusie komen. Nu was het gewoon direct raak en hadden we allebei het gevoel dat het klopte. Geen discussie meer nodig... pluspunten voor ons huwelijk! Kortom, een hele leuke dag waarin we het gevoel hebben gekregen dat we echt op onze eigen voorwaarden bezig waren.

Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met jullie aan tafel te zitten!

testimonial j en r oud beijerland
R&J, Interieurontwerp Villa Oud-Beijerland
Jullie hebben voor ons echt bewezen dat jullie de (toch wel flinke) investering dubbel en dwars waard zijn!
We zijn super enthousiast. We hadden heel veel dingen nooit zelf kunnen bedenken en vinden het enorm gaaf wat jullie aan creatieve ideeën inbrengen en verwerken. Ook het luisterend oor valt zeer in de smaak. Suggesties van ons waar jullie wel iets in zien pakken jullie op en brengen jullie in no-time naar grotere hoogte. Suggesties die jullie echt niets vinden, schuiven jullie vriendelijk ter zijde.

Ook dat wordt gewaardeerd, zeker omdat jullie altijd een goede onderbouwing geven van het waarom wel of waarom niet!

Jullie zijn een geweldig ingespeeld duo en hebben voor ons echt bewezen dat jullie de (toch wel flinke) investering dubbel en dwars waard zijn!

testimonial a en r rotterdam
A&R, Interieurontwerp Penthouse Rotterdam
We hadden meerdere ontwerpers uitgenodigd voor een offerte maar al tijdens het kennismakingsgesprek besloten we met MoID in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad!!

Wat ons aansprak was de mix van een systematische en analytische aanpak die wordt gecombineerd met aandacht voor emotie en plezier. We hebben een aantal enerverende, stimulerende en bijzondere Masterplan dagen meegemaakt, waarbij het goed was dat was dat er tussen de opeenvolgende dagen telkens een week zat zodat we de tijd hadden alle ideeën te laten bezinken en alles op een rijtje te zetten. We hebben genoten van de werklust, de energie, de humor, de gesprekken, de inzichten, de creativiteit en de aanpak van Marc en Sven. En we zijn ontzettend blij met het interieurontwerp van MOID dat het resultaat is van die dagen en dat voelt als ‘ons’ plan maar dat vol zit met oplossingen, kleuren, materialen en vormen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Marc en Sven hebben meer dan waar gemaakt wat ze op hun site beloven: een Masterplan voor het interieur van ons appartement dat aansluit bij wie wij zijn en hoe wij leven.


Doen! Het geld dat je uitgeeft aan een Masterplan dag verdient zich dubbel en dwars terug in de vorm van een op maat gesneden, goed en realiseerbaar plan. Bovendien levert het (een) bijzondere dag(en) op die je niet snel zult vergeten.

E&F, Interieurontwerp penthouse Rotterdam
Vaarwel aan het gerenommeerde architectenbureau waar we al mee gestart waren!
Marc en Sven benaderen het ontwerp vanuit functies en momenten, in plaats van de traditionele 'architectenroute': ontwerp een gebouw van buiten en kijk vervolgens of alle functionaliteiten erin passen.


Vaarwel dan ook aan het gerenommeerde architectenbureau waar we al mee gestart waren. Met M&S zijn we vanuit onze behoeften en wensen begonnen. En dat werkt. Want de binnenkant telt, (alles wat en hoe we willen leven zit erin). De buitenkant is slechts een jasje (& daar hebben we met MoID de mooiste en een onverwachte voor uitgezocht)!
interieurontwerp hattem
J&A, Interieurontwerp rietgedekte villa Hattem
Heb ik daar nu zoveel voor betaald?


Na de 3 MasterPlan dagen was het ontwerp wat mij betreft 'af'. Heb ik daar nu zoveel voor betaald?

Totdat ik zag wat de mannen in de uitwerktijd allemaal hadden gedaan, gedetailleerd en uitgezocht. Tot op de millimeter is onze lifestyle hierin verwerkt.


Ze begrijpen ons echt! Super leuk om onze droom te zien ontstaan. Door de grondige analyse is onze nieuwe levensstijl tot op de millimeter verwerkt. We hebben nu elke dag dat heerlijke vakantiegevoel. Ze kennen ons echt.

Het is de investering meer dan waard!

M&M, Interieurontwerp vrijstaande woning Rhoon
Interieurbouwer WIK over onze werkwijze:

We hebben weer een mooi maatwerk interieur mogen realiseren naar ontwerp van Marc en Sven van Masters of Interior Design.


Marc en Sven hebben een bijzondere methode ontwikkeld voor de wijze waarop zij hun ontwerp opdrachten aanpakken.


Hierbij nemen zij uitgebreid de tijd om de leefstijl en routines van de klant mee te beleven.

Met deze input weten ze daardoor hun klanten, en ook ons, telkens weer te verrassen met een mooi, functioneel en doordacht interieurontwerp. Een ontwerp wat volledig is afgestemd op de wensen de klant en de beschikbare ruimte.


Hun vastgelegde methode van aanpak zorgt ervoor dat aan alles is gedacht en dat is dan ook voor ons weer fijn bij de realisatie

.

Marc en Sven, weer hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

deni van wanrooy wik
Deni van Wanrooy, WIK Interieurbouw B.V.
Wat doe je in huis?’ in plaats van ‘Wat vind je mooi?

De hele opzet van MoID is uniek: ’Wat doe je in huis?’ in plaats van ‘Wat vind je mooi?’
Hierdoor ga je heel anders denken over hoe je je huis inricht.

A, Interieurontwerp appartement 's-Gravenhage
Zo treffend waren al onze wensen in één keer in een ontwerp samengebracht.
Het resultaat voelt als een ultieme co-creatie. Het was een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in één keer in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we dat nooit kunnen bedenken.
J & J, Interieurontwerp woonhuis Amersfoort

MEER WETEN?

Wil je net als onze andere opdrachtgevers ook het maximale uit je huis halen?

Wil je ook dat jouw interieur naadloos aansluit bij jouw dagelijkse leven?

Wil je ook dat jouw interieur perfect past bij jouw lifestyle?

De gesprekken, interventies en suggesties brachten de plannen naar een ander niveau.

Al bij het eerste contact voelden we een fijne connectie met Marc en Sven en met hun manier van werken, waarbij functionaliteit mee wordt afgetoetst in het ontwerp. De contactdagen verliepen in een ongedwongen sfeer, als in een spontaan gesprek.


Na Dag 1 waren we onrustig en verward: Wisten we wat we wilden of kwamen onze ideeën op losse schroeven na de gesprekken met Sven en Marc? Wat wilden we écht, en nog belangrijker: Waarom wilden we het? Ook na Dag 2 waren er nog twijfels: Hoe kon het haalbaar zijn om na Dag 3 al een eindresultaat klaar te hebben?
 


Het tempo waarmee onze gesprekken werden omgezet in concrete (interieur)realisaties werd continu hoog gehouden, waardoor onze onrust ongegrond bleek. Eventuele vragen werden tot in detail beantwoord en twijfels werden opnieuw besproken.
 


We kijken terug op 3 intense, maar bijzonder aangename dagen en zijn verrast en enorm tevreden met het resultaat. De gesprekken, interventies en suggesties van Sven en Marc brachten de plannen naar een ander niveau: naar dat wat voor ons essentieel is en het best bij ons past, in de ruimte en in ons leven.

interieurontwerp antwerpen
F&N, Interieurontwerp repurposed warehouse Antwerpen
MoID is ……anders!! En da’s best leuk.

Sven en Marc ontwerpen op basis van persoonlijk contact en verdiepen zich in wat je echt wil. Dus geen vragen als: "wat voor kleur op de muur vind je mooi?" maar veel meer “wat betekent een huis voor jou”. Samen ga je echt op zoek naar jouw ideale huis. Daarnaast zij ze uitzonderlijk stipt in alle afspraken. Het resultaat was dat we een huis kochten en een thuis kregen. We kunnen iedereen Masters of Interior Design van harte aanraden. Waar vind je dat nog, creativiteit, punctualiteit, enthousiasme en dan ook nog een erg prettige mensen in de omgang. De beloofde wowfactor hebben ze meer dan waargemaakt.


Peter, Desiree & Max, Prinsenbeek

P&D, Interieurontwerp villa Prinsenbeek
...Het resultaat voelt als de ultieme co-creatie... Hoe herkenbaar en logisch.

Sven en Marc hebben eind vorig jaar een prachtig ontwerp voor ons interieur gepresenteerd! En dat was een enorm mooi en inspirerend proces. 'MasterPlan' is echt het juiste woord.

Hoewel de mannen het verrassende ontwerp hebben bedacht, hebben wij het gevoel dat we vooral hebben samengewerkt; het resultaat voelt als een ultieme co-creatie. 

De meerwaarde van twee architecten werd ons op de MasterPlan dag direct duidelijk! Onze ideeën, wensen en gedachten gingen in een snelkookpan waarmee Sven en Marc ieder vanuit hun eigen zienswijze met elkaar in discussie gingen. Niet om een compromis te bereiken, maar om tot het beste resultaat te komen. En het resultaat was direct een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we het nooit kunnen bedenken. Op naar de volgende fase: let's Create!

J&J, Interieurontwerp woonhuis Amersfoort
We vinden het fantastisch!

Allereerst het finale ontwerp: we vinden het fantastisch! We hebben het al meerdere malen aan mensen laten zien en iedere keer worden we er weer blij van om alles uit te leggen en te vertellen. Ook de kids zijn er dolblij mee, jullie hebben hun vragen goed omgezet in een ontwerp waar ze zich echt helemaal in thuis voelen. Ze kunnen nu al niet meer wachten om te gaan verhuizen :-) En, er zitten geen dingen meer in waarvan we zeggen: dat passen we nog aan! Dus het is echt 'ons' ontwerp.


Daarbij bewijzen de afgelopen weken ook gelijk waarom we dit zo vroeg in het bouwproces gedaan hebben. Afgelopen week was alweer de eerste deadline voor bouwkundige aanpassingen, en het MasterPlan maakte het gesprek daarover met de aannemer zó ontzettend veel makkelijker!

testimonial b s rotterdam
B&S, Interieurontwerp nieuwe villa Rotterdam

GA OOK WONEN OP JOUW VOORWAARDEN

Investeer in een MasterPlan voor jouw verbouwing.
Laat schoonheid en functionaliteit op een doordachte wijze in jouw interieur samenkomen.