INTERIEURONTWERP HILLEGERSBERG

BY MASTERS OF INTERIOR DESIGN

"Wat betekent 'thuis' voor jou?" Deze essentiële vraag staat centraal in onze WoonAnalyse voor elke opdrachtgever. Het draait niet om de spullen of de ruimte, maar om het gevoel.

Stel je voor: een druk leven en de behoefte aan rust in een dynamisch gezin met drie kinderen. Dit is precies de uitdaging waar onze opdrachtgevers voor stonden in hun riante herenhuis in Hillegersberg. Ruimte helpt, maar is slechts een deel van de oplossing.

Deze unieke indeling maakt het verschil

Ons interieurontwerp creëert persoonlijke momenten zonder anderen te storen, of je nu moet werken, bellen, of genieten van muziek. Tegelijkertijd brengt het ontwerp familieleden samen, of dat nu op de royale Rolf Benz bank is voor een filmavond, of genietend van de ochtendzon terwijl de kinderen in de tuin spelen.

Het ontwerp is subtiel, met een verfijnde humor in de details. Met ons speciale kleurenlichtplan verander je moeiteloos van sfeer, van rustig naar een familie luchtgitaarconcert.

In het souterrain vind je een privé-ingang met kitchenette en badkamer, naast een ruime speelkamer voor de kinderen, vol opbergmogelijkheden en een chill- en gamehoek.

De keuken op de eerste verdieping heeft een gezellige bar en fungeert als het logistieke hart van het huis, met slimme opbergoplossingen uit het zicht.

Before and after video inclusief het 3D ontwerp 

Maatwerk en verfijning overal

Ons ontwerp omvat maatwerk inbouwkasten rondom de leefruimtes, inclusief een opvallend haardmeubel. Het zorgt ervoor dat het huis niet alleen mooi blijft, maar ook praktisch is.

Kinderkamers met karakter

We ontwerpen kinderkamers die passen bij de persoonlijkheden van de kinderen, zodat ze mee kunnen groeien met minimale aanpassingen.

Luxueuze hoofdslaapkamer en suite

Onze aandacht voor detail strekt zich uit tot de hoofdslaapkamer en de badkamers, elk met een unieke, subtiele stijl. Ook het thuiskantoor is perfect afgestemd op de bewoners.

In dit interieurontwerp weerspiegelen we niet alleen de identiteit van de bewoners, maar zorgen we ook voor een naadloze combinatie van esthetiek en functionaliteit.

HOE KUNNEN WE HELPEN BIJ JOUW PLANNEN?

We komen graag bij je langs in jullie 'natuurlijke habitat', waar je ons alles kunt vertellen en vragen over jullie plannen.

Graag adviseren we je en helpen we graag met een plan van aanpak.