Interieur Stalen Aanvragen

Breng je interieur tot leven!

Tijdens de MasterPlan sessies heb je een goede indruk kunnen krijgen van het kleuren- en materialenpallet. Je kunt de codes die we opgeschreven hebben ook zelf aanvragen bij de betreffende leveranciers, zodat je je eigen set stalen hebt.


Tip: Neem de tekeningenset en al je stalen mee tijdens het shoppen. Zo kan het winkelpersoneel je snel en gericht helpen. 

Hieronder vind je een kort overzicht van enkele merken die we regelmatig adviseren. Bij deze en veel andere producenten of leveranciers kun je (bijna) kosteloos stalen aanvragen. Via woonwinkels of webshops maak je jouw MasterPlan stalencollectie compleet.

Veel plezier!

01. Indeling & Logistiek

Mochten er bouwmaterialen in het zicht blijven, zoals baksteen, gevelplaat of glasblokken, vraag dan de aannemer om een sample van zijn leverancier.

02. Wand, Vloer & Plafond

Vloerstalen en behangstalen kun je veelal bij jouw leverancier (ook online) gratis aanvragen.

Sikkens verfstalen kun je hier aanvragen (ongeveer een euro per staal plus verzendkosten).

03. Meubilair

De winkel waar je je nieuwe meubels wilt kopen kan jou van stalen voorzien.

Vraag je interieurbouwer voor de stalen van al het maatwerk. Onderstaande merken kun je al wel zelf aanvragen:

Iboma (Egger) (gratis)

04. Raamdecoratie

Veel merken, bijvoorbeeld Luxaflex, Jasno, Kendix en Kobé kun je via de dealers (ook online) gratis aanvragen.

De Ploeg stoffen  (gratis)

Kvadrat stoffen  (gratis)

05. Styling

Bij woonwinkels kun je vaak een staaltje meekrijgen van het door jou gekozen vloerkleed. Kussens en andere kleinere styling accessoires kun je ter plekke in de winkel kiezen. Zorg ervoor dat je de belangrijkste stalen van de andere I7S onderdelen bij je hebt.

06. Licht

De verlichtingsarmaturen kun je ter plekke in de winkel selecteren. Zorg ervoor dat je de belangrijkste stalen van de andere I7S onderdelen bij je hebt.

07. Techniek

Het meeste van de techniek verdwijnt uit het zicht, maar sommige dingen blijf je toch echt zien. Kijk hoe ventilatieroosters er uit gaan zien, check de kleur van je kranen en vraag de elektricien van jouw CREATE team om voor plaatsing het gekozen schakelmateriaal te laten zien.

Over de schrijver
Sven van Buuren (1980), interieurarchitect, bezit een aangename mix van rationaliteit versus groot dromen. Hij maakt graag rigoureuze keuzes. Keuzes waar je in eerste instantie niet aan dacht, maar waarvan de consequenties altijd positief worden benut. Voor Sven betekent ‘Living on Your Own Terms’ zijn eigen vrijheid vormgeven om dromen na te kunnen leven. Met zijn optimisme en loyaliteit verzamelt hij graag mensen om zich heen die iets toe te voegen hebben. Aan zijn leven, maar vooral aan het leven van elkaar.
Reactie plaatsen