Maakt een groot huis gelukkiger?
01 november 2022 

Maakt een groot huis gelukkiger?

Beste Masters of Interior Design,

Mijn naam is Bram Zwart, van de nieuwe jongerenredactie van Beeld en Geluid Den Haag. Dat het kleine broertje van het grote Beeld en Geluid in Hilversum. Deze jongerenredactie is een groep enthousiaste en gedreven jongeren tussen de veertien en negentien jaar, die graag meer willen leren over de werking van journalistiek en media. Wekelijks komen we bijeen en zijn we deze maand gestart met maken van ons eerste eigen video-item rondom het thema Thuis.

Naar aanleiding van de groeiende kloof tussen arm en rijk vroeg ik me af: “In hoeverre is er een verband tussen de grootte van- en de faciliteiten in iemands huis en de tevredenheid van de bewoner? Maakt een groot huis gelukkiger?”

Afgelopen week kregen we de opdracht om zelf op zoek te gaan naar bronnen en ben ik terecht gekomen bij Masters of Interior Design. De vraag is dan of ik iemand van uw bedrijf kort zou kunnen interviewen voor mijn video-item.

Met vriendelijke groet,

Bram Zwart

En dit is wat Bram ervan gemaakt heeft:


Jij ook bedankt Bram!

Lees hier meer over Beeld & Geluid Den Haag.

Ter informatie: Marc is geen binnenhuisarchitect, maar interieurontwerper. Beeld en Geluid heeft de omschrijving 'binnenhuisarchitect' aan de video toegevoegd. Weten wat het verschil is? Dat lees je hier.

Over de schrijver
Reactie plaatsen