fbpx

MASTERS OF INTERIOR DESIGN

Time for what you love. Space for what you need.

MoID Interieurs vertegenwoordigen jou. Jouw levensstijl, jouw gezin, hoe jij werkt en hoe je speelt. Hiermee kun je de prachtige objecten die je bezit, de wijn die je verzamelt, de auto’s die je rijdt of de kunst die je inspireert, onderdeel laten uitmaken van jouw leven. We zullen niet alleen het Interieur Masterplan voor je huis leveren, maar ook alle details, coördinatie en uitvoering kunnen door ons worden verzorgd.

Het wordt je toevluchtsoord, de plek om helemaal jezelf te zijn. Alleen of met familie en vrienden. Ergens om echt te ontspannen. De plek vanuit waar jij de wereld aan kan.

MoID Interieurs zijn luxe door de doordachte woonoplossingen die jouw lifestyle eenvoudig en onvermijdelijk zullen verbeteren. Esthetisch en doelgericht, volledig één met de bewoners. 

Vanaf het allereerste moment van ontwerpen volgen we nauwlettend onze unieke DDCC Master Methode©, maar zien dit niet als doel an sich. Bij MoID draait alles om de samenwerking met jou, de opdrachtgever, om ervoor te zorgen dat elk detail is zoals jij het wilt. Het is een symbiotische relatie om de visie op jouw ultieme interieur te realiseren en je hart het gevoel te geven dat je thuis bent.

Of het nu gaat om een woning onder architectuur, een monumentaal pand, een luxe stadsappartement of een penthouse, wij kunnen jouw hoogstpersoonlijke interieur realiseren. Wij geven je de kans om het ook echt uniek te maken.

MoID onthult graag aan jou de nieuwe facetten van wonen.

A meeting of minds

Toen Marc Müskens en Sven van Buuren in 2015 hun partnerschap vormden, was hun ondernemerssynergie onmiskenbaar. Sven's fascinatie voor onderzoek en innovatie en Marc’s visie op marketing en beleving hebben geleid tot een reeks bijzondere successen op het gebied van Interieur Architectuur. 

Vandaag de dag blijft MoID de passie delen om samen de horizon te ontdekken,
om zo hun eigen leven en dat van hun gewaardeerde opdrachtgevers te blijven verrijken.  

To break the rules
You must first master them.

DDCC Master Method©