fbpx

MASTERS OF INTERIOR DESIGN

Time for what you love. Space for what you need.

Ons interieurontwerp vertegenwoordigt u. Uw levensstijl, uw gezin, hoe u werkt en hoe u speelt. Hiermee kunt u de prachtige objecten die u bezit, de wijn die u verzamelt, de auto’s die u rijdt of de kunst die u inspireert, onderdeel laten uitmaken van uw leven. We leveren niet alleen het Interieur Masterplan voor uw huis, maar ook alle details, coördinatie en uitvoering kunnen door ons worden verzorgd.

Uw huis is uw toevluchtsoord, de plek om helemaal uzelf te zijn. Alleen of met familie en vrienden. Ergens om echt te ontspannen. De plek vanuit waar u de wereld aan kunt.

MoID Interieurs zijn luxe. Niet in de materiële zin des woord, maar door doordachte woonoplossingen die uw lifestyle eenvoudig en onvermijdelijk zullen verbeteren. Esthetisch en doelgericht, volledig één met u als bewoner. 

Vanaf het allereerste moment van ontwerpen volgen we nauwlettend onze unieke DDCC Master Methode©, maar zien dit niet als doel an sich. Bij MoID draait alles om de samenwerking met u als opdrachtgever, om ervoor te zorgen dat elk detail is zoals u het wilt. Ook als u dat nog niet weet, want met onze DDCC Master Methode© halen we dat eenvoudig en doelgericht boven tafel. Het is een symbiotische relatie om uw visie op het ultieme interieur te realiseren en uw hart het gevoel te geven dat u thuis bent. 

Of het nu gaat om een woning onder architectuur, een monumentaal pand, een luxe stadsappartement of een penthouse, wij kunnen uw hoogstpersoonlijke interieur realiseren. Met onze methode geven wij u de kans om het ook echt uniek te maken.

MoID onthult u graag de nieuwe facetten van wonen.

A meeting of minds

Toen Marc Müskens en Sven van Buuren in 2015 hun partnerschap vormden, was hun ondernemerssynergie onmiskenbaar. Sven's fascinatie voor onderzoek en innovatie en Marc’s visie op marketing en beleving hebben geleid tot een reeks bijzondere successen op het gebied van Interieur Architectuur. 

Vandaag de dag blijft MoID de passie delen om samen de horizon te ontdekken,
om zo hun eigen leven en dat van hun gewaardeerde opdrachtgevers te blijven verrijken.  

Sven van Buuren

Innovatief | Bedachtzaam | Betrokken

INTERIEURARCHITECT

Marc Müskens

Passie | Nieuwsgierig | Energie

INTERIEURONTWERPER

To break the rules
You must first master them.

DDCC Master Method©