Video Aspect Ratio: 9:4

The World of MoID

the world of MoID

The World of MoID

MoID & Environment

The best designer is Mother Nature

Elke interieurontwerp-element heeft een speciaal doel. Voor de oprichters van MoID, Marc Müskens en Sven van Buuren, is de wereld daarom dé bron van verkenning, creatie en inspiratie. Alles is energie. 

Uit MoID’s natuurlijke drijfveer voor optimalisatie en duurzame verandering, is een ambitie ontstaan die verder gaat dan alleen interieur oplossingen te creëren voor het welzijn van hun opdrachtgevers.  

De echte missie van vandaag is om oplossingen te vinden om onze prachtige planeet, het huis van ons allemaal, te beschermen. Daarom staat MoID achter de wetenschappers, ontdekkingsreizigers en visionairs die tot de verbeelding van toekomstige generaties spreken.

Dat doen wij door diegene te steunen die:

  • de oerbossen en oceanen beschermen
  • de effecten van klimaatverandering bestuderen
  • een duurzamere wereld voor ons allemaal creëren


null

null


MoID investeert in een duurzame wereld via Trees for All en Just Diggit. Het begin van een groot avontuur. 

MoID & Research

Wat is wonen?

Men kan niet niet wonen. Wonen is de manier waarop mensen leven. Het refereert naar betekenis in de zin van ons maatschappelijk bestaan, maar hoe geven we er invulling aan? En wat is dat ultieme heerlijke thuisgevoel? Wat heb je daarvoor nodig? 

De mens is onophoudelijk op zoek naar de vrijheid om ongestoord zichzelf te kunnen zijn. Daarbij gaat het vooral om de gewoonte, het niet verplicht zijn om continu keuzes te hoeven maken.

Elke interieurontwerp uitdaging van MoID start daarom hetzelfde: met de herformulering van de initiële vraag: “Hoe kunnen we het leven van u als onze opdrachtgever verbeteren?” Deze obsessie om daar achter te komen is het recept geworden voor iets buitengewoons.

“Als het vak interieurontwerp enkel rationeel en wetenschappelijk benaderd zou kunnen worden was het schijnbaar eenvoudig. Maar waar emoties het overnemen verandert het spel”. - Marc Müskens

MoID verlegt hierbij niet zomaar de grenzen. Ze worden volledig heroverwogen. Er wordt niet gerust voordat het interieurontwerp aan iedere vraag heeft beantwoord. Hoe klein dan ook.

Hoe we dat doen, dat verdiende onderzocht, gecategoriseerd en gesystematiseerd te worden. Dat is wat MoID gedaan heeft. En dat is wat MoID altijd zal blijven doen. 

Vanuit pure passie en kinderlijke nieuwsgierigheid.  

null

null

MoID & The International Community

Don’t be inspired, be inspirational
MoID wordt erkend door de internationale architectuurgemeenschap. Met ruim165.000 leden zijn Marc Müskens en Sven van Buuren de trotse oprichters van ‘Interior Architecture Group’. De grootste LinkedIn community van interieur en architectuur disciplines wereldwijd.  

“Met kennisdeling heb je slagkracht. Met de Interior Architecture Group kunnen we bij onze leden bewustzijn creëren van de impact die ze hebben op hun opdrachtgevers en op de rest van de wereld.” - Sven van Buuren

Elke dag sluiten tientallen interieurarchitecten, architecten, interieur ontwerpers, engineers, kunstenaars en producenten zich aan om deel uit te kunnen maken van dit online platform. Een groeiende eenheid, met de kracht om de wereld van ons allemaal op een verantwoorde manier te kunnen ontwerpen.

An aspiration to contribute
Dwars door MoID zit een denkwijze vervlochten over onze plek in de wereld en de  ambitie om bij te dragen. Omdat we weten dat leiderschap geen positie is, maar een actie die je neemt.

Leiderschap is gebaseerd op een fundamenteel geloof in onbeperkt menselijk potentieel, continue verbetering, het altijd verleggen van grenzen en het hebben van een langetermijnvisie. 

Het voelt als onze plicht, onze verantwoordelijkheid, om wereldwijd de krachten te bundelen. Om samen met ons team en de duizenden leden van “Interior Architecture Group” een invloedrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwerp- en bouwwereld van nu en van de toekomst.null


MoID & Extraordinary People

Every home tells a story  
Elke MoID interieurontwerp is uniek, net zoals u dat bent. Ons interieuradvies overstijgt materiële waarde en heeft persoonlijke betekenis. Als mijlpaal van succes en als symbool voor jouw visie op het leven en daarmee op wonen. 

Eerst vormen we het interieur, daarna vormt het interieur de basis waarvandaan u de wereld aan kunt. Om meer te zijn, meer te leven, meer toe te voegen. Om die bijzondere momenten te creëeren waarop alles klopt. Voor u. Van u.

"Ik zie graag het grootse in het alledaagse
en het alledaagse in het grootse"
- Bernd, Delft

Wonen is een skill
Bedrijven weten de waarde van het helder in kaart brengen van processen. Het stelt ze in staat om systemen te bouwen, om terugkerende taken te optimaliseren, te automatiseren, waardoor hun business continue kan excelleren. Het is een creatie van tijd. Ontdek samen met MoID hoe u wonen kunt professionaliseren en claim uw vrijheid!

Designed to make everyday noticeably easier
MoID interieurontwerpen vertegenwoordigen u, uw gezin, hoe u werkt en hoe u speelt. Doordrenkt met slimme woonoplossingen, gemaakt om uw lifestyle eenvoudig en onvermijdelijk te verbeteren. Esthetisch en doelgericht. Omdat elk laatste element is ontwikkeld met één persoon in gedachten. U, uw gezin, uw lifestyle.

“Ondernemers die graag de controle hebben over elk aspect in hun leven, kennen de impact van wonen.” - Marc Müskens