MoID Membership

Living On Your Own Terms

⬇︎

De eerste MasterPlan sessie zit er op! 

En hoe vond je het? Heb je rust, of juist meer chaos? Vertel het ons hieronder.
Wij, maar ook toekomstige MoID Members horen namelijk graag van je.
We sturen je daarna direct door naar de instructies voor de volgende sessie.
Daar vind je het What's Next formulier. 

Lees hieronder ook de reacties van andere MasterPlan opdrachtgevers. 


Direct door naar de instructies voor de volgende sessie, klik dan op overslaan.

Reacties van andere MasterPlan opdrachtgevers:

"Het was een zeer geslaagde dag!" 
Het was een zeer geslaagde dag! We zijn ontzettend blij met de plattegrond die er nu ligt en de creatieve en mooie oplossingen die daarin zijn bedacht. Zowel de ruimte als onze lifestyle komen daarin volledig tot zijn recht. Eén ding is zeker: we waren zelf nooit tot zo’n prachtige indeling van ons nieuwe appartement gekomen! Wij kijken uit naar de tweede ontwerpsessie volgende week.
Bianca & Roderick, Amsterdam
"Jullie hebben voor ons echt bewezen dat jullie de (toch wel flinke) investering dubbel en dwars waard zijn!" 

We zijn super enthousiast. We hadden heel veel dingen nooit zelf kunnen bedenken en vinden het enorm gaaf wat jullie aan creatieve ideeën inbrengen en verwerken. Ook het luisterend oor valt zeer in de smaak. Suggesties van ons waar jullie wel iets in zien pakken jullie op en brengen jullie in no-time naar grotere hoogte. Suggesties die jullie echt niets vinden, schuiven jullie vriendelijk ter zijde. Ook dat wordt gewaardeerd, zeker omdat jullie altijd een goede onderbouwing geven van het waarom wel of waarom niet! Jullie zijn een geweldig ingespeeld duo en hebben voor ons echt bewezen dat jullie de (toch wel flinke) investering dubbel en dwars waard zijn!

Arjan & Robert
"Voor ons was de meest waardevolle dienstverlening van MoID het proces naar een ontwerp." 
Voor ons was de meest waardevolle dienstverlening van MoID het proces naar een ontwerp. Op de eerste dag bij ons hebben MoID goed geluisterd naar wat wij (dachten te) willen en hebben dit meteen omgezet in een mooi ontwerp. In de tijd tussen de eerste en tweede dag bij ons kwamen wij er achter dat we met het ontwerp niet gelukkig waren. Het was mooi maar spiegelde nog niet echt weer wie wij eigenlijk zijn. Na heel wat soul-searching zijn we erachter gekomen wat voor ons echt belangrijk is. Gedurende de tweede dag konden we samen met MoID onze wensen/inzichten helder verwoorden en kon MoID deze snel naar een nieuwe ontwerp vertalen waar we nu superblij me zijn. De meerwaarde zat voor ons in het feit dat we in direct overleg met MoID aan het ontwerp hebben kunnen sleutelen. Let wel op, je krijgt geen kant-en-klare oplossing voorgeschoteld maar het is een co-creatie! Dit vergt energie en inzet - maar maakt het eindresultaat ook helemaal van jou.
Bernd & Melanie
"Het was een topdag." 
Het was een topdag. Gezellig met open minded praten over mijn nieuwe appartement. En veel nieuwe ideeën waar ik zelf nooit opgekomen zou zijn. Op naar de tweede dag!
Maria
"Het grootste compliment dat je kunt krijgen is dat we na de sessie niets meer te bespreken hadden!" 

We zijn hartstikke dankbaar dat jullie zo met ons meedenken.

Het grootste compliment dat je kunt krijgen is dat we na de sessie niets meer te bespreken hadden. Normaal gesproken zijn we echte denkers en hebben we veel discussie nodig voordat we echt tot een conclusie komen. Nu was het gewoon direct raak en hadden we allebei het gevoel dat het klopte. Geen discussie meer nodig... pluspunten voor ons huwelijk! Kortom, een hele leuke dag waarin we het gevoel hebben gekregen dat we echt op onze eigen voorwaarden bezig waren.

Daarnaast is het ook gewoon gezellig om met jullie aan tafel te zitten!

Jasper & Rianne
"We hebben de dag als heel inspirerend ervaren." 
We hadden ons er lang op verheugd en hebben de dag als heel inspirerend ervaren. We waren blij met de aangeboden structuur en het af en toe terug fluiten van ons ongebreidelde enthousiasme. Het was fijn om te kunnen zien wat kleine veranderingen direct voor grote verbeteringen teweeg brengen. Hierdoor was het makkelijker om gevoel te ontwikkelen en meteen te ervaren waar je aan toe bent. Mooi om te zien hoe Marc en Sven samen werken, Marc “hoort ons uit” en Sven zet het ter plekke om in tekeningen en slimme oplossingen. Ons hoofd ontploft (een beetje 😉 ), maar we kijken erg uit naar dag 2!
Henk & Annemarie
"Eerste gesprek en eerste dag waren zeer prettig en productief." 
Eerste gesprek en eerste dag waren zeer prettig en productief. We hebben nu een mooi plan met creatieve en functionele oplossingen en een perfecte indeling voor ons appartement. Erg blij met de mensen van MoID.
De eerste dag hebben wij samengewerkt op afstand. Ook dit verliep bijzonder soepel.
Karin & Alexander
"Dag 1 was intensief maar super inspirerend." 
Dag 1 was intensief maar super inspirerend. We zijn verrassend buiten vaste patronen gekomen, maar ook wat we in de basis wensen is veel duidelijker geworden. Knap van Marc en Sven, wat een helderheid in zo'n korte tijd! Van een nieuwbouwtekening gaat het huis nu voor ons echt leven en hoe wij willen leven in het huis. Het voelt als passend én origineel. De samenwerking tussen Sven en Marc, ieder met hun eigen kwaliteit en specialiteit, is prachtig en een genot om te ervaren. Daarbij staan ze ook echt open voor aanvullende ideeën van ons en zo wordt het echt een samenwerking to the max. Heel fijn. We verheugen ons op het vervolg. Dat al gaande is.... want na dag 1 en ook met het ontvangen van de animatie gaat het ontwikkelproces gewoon door, in ons hoofd over wat allemaal kan en in gevoel over waar onze wensen geraakt worden.
Erik
"Al met al een inspirerende dag!" 
Dag 1 is ons prima bevallen. Door de voorafgaande uitgebreide intake met Marc en de filmpjes op de internetsite van Marc en Sven, leek het net of wij elkaar al goed kenden. De aanpak om te onderzoeken hoe wij in ons huis gaan bewegen, welke routes wij gaan lopen, waar je je spullen laat, met als doel je huis efficient maar vooral passend op ons 'woongedrag' te maken, is verfrissend. Daarvoor laten zij zich ook inspireren door hoe ons huis er nu uitziet, gebruikt wordt en waar blijkbaar extra ruimte voor nodig is op de juiste plekken. Op deze eerste dag gaat het daarnaast ook om het verder verkennen van onze stijlen. Mijn vrouw wil het liefst een romantisch kasteel, ik meer strak en modern (stereotype). Aan het einde van de dag krijg je al een eerste beeld op de computer. Al met al een inspirerende dag!
Marc & Sandy
"Hierdoor ga je heel anders denken over hoe je je huis inricht." 
De snelheid van deze jongens is ongelofelijk! Ze gaan direct aan de slag. Omdat ze samen komen, is er een geweldige dynamiek, en bekijk je de plannen en ideeën van verschillende invalshoeken.
De hele opzet van MoID is uniek: “Wat doe je in huis?”, in plaats van: “Wat vind je mooi?”. Hierdoor ga je heel anders denken over hoe je je huis inricht.
Ik ben benieuwd hoe de volgende sessie gaat verlopen. Ik kan me er helemaal niks bij voorstellen, maar ik geloof meteen dat dit weer een ontzettende eye opener wordt!
Aernout
"Dag 1 was door de vele vragen en informatie eigenlijk voorbij voor we het door hadden." 
Marc en Sven hebben duidelijk passie voor hun vak. Dag 1 was door de vele vragen en informatie eigenlijk voorbij voor we het door hadden. De invulling van de dag was anders dan we verwacht hadden. Zo werd er eigenlijk heel snel over het indelingsvraagstuk heen gesprongen terwijl de optimalisatie van het ruimtegebruik onze belangrijkste hulpvraag is. Graag hadden we hier meer interactie gezien en we zijn dan ook erg benieuwd hoe dit terug komt in dag 2.
Barbara & Jurgen
"Hoe nu verder? Dat gevoel heeft exact 2 minuten geduurd."
Na de eerste (intensieve maar erg nuttige) dag, was het voor ons tijd voor dag 2. Aangezien je nu een beetje weet wat je te wachten stond, waren wij persoonlijk iets meer "afwachtend" dan wellicht goed was. Omdat de eerste sessie zoveel informatie heeft opgeleverd zowel voor ons als voor Marc en Sven, hadden wij even zoiets, hoe nu verder. Dat gevoel heeft exact 2 minuten geduurd omdat bij binnenkomst de nieuwe ideeën gelijk werden gepresenteerd en voor ons allemaal was het er duidelijk. Ze snappen ons echt! Alle info van dag 1 was teruggekomen in de tekening en aangevuld met de creatieve ideeën van de heren. Super leuk om zo je nieuwe droom te zien ontstaan. Ook toen wij aangaven om nog wat te spelen met de ruimtes, werd dit zonder discussie gelijk uitgevoerd en in sommige gevallen doorgevoerd. Kortom, wij zijn nu twee dagen verder, hebben erg veel zin in dag 3 en het uiteindelijke resultaat.
Marcel &Monique