fbpx

Ervaringen en Reviews Masters of Interior Design

Jouw geluk is onze nummer één prioriteit. Wij vragen al onze opdrachtgevers om hun ervaringen te delen. Als interieurarchitecten zijn we iedere dag bezig met verbeteren. Ook onze dienstverlening. Zo proberen we jouw ervaring met Masters of Interior Design vóór, tijdens en ná het ontwerp zo goed mogelijk te maken. En dat is te lezen. Hieronder vind je de ervaringen van onze opdrachtgevers. 

Ongedwongen!

profile-pic

We hebben een informatief gesprek gehad met Sven van Masters of Interior Design waarbij hij ons heeft geholpen ‘out of the box’ te denken en is hij met goede simpele oplossingen gekomen die we zeker gaan uitvoeren! MoID weet op een ongedwongen wijze goede ideeën aan te dragen en is een prettige gesprekspartner.

Lara van den Bergh

Creatieve oplossingen woonkamer en speelkamer

profile-pic

Wij wilden o.a. graag ruimte voor een speelkamer realiseren en een andere keuken. MoID heeft ons daarbij uitstekend geholpen.

Ze hebben schetsen gemaakt waarbij er gekeken is wat er binnen ’de bestaande muren’ te realiseren zou zijn maar ook wat het effect zou zijn als we zouden gaan uitbouwen. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om niet uit te bouwen maar e.e.a te realiseren binnen de bestaande muren.

Niet alleen kwam Masters of Interior Design met zeer creatieve en verrassende ideeën, ook is hij enorm betrokken. Aanpassen van de tekening op onderdelen in het proces, geen enkel probleem. Hij heeft een zeer compleet plaatje opgeleverd; van lichtplan en kleurenplan tot tekeningen van kasten op maat, tekening van een keuken en productadvies.

Kernwoorden zijn: betrokken, creatief, inlevend, betrouwbaar en sympathiek. Wij zijn echt ontzettend blij met het uiteindelijke resultaat en bevelen MoID van harte aan.

Fam. Kok

Als een warme deken

profile-pic

MoID luistert goed naar wat je wilt, is kritisch en zet je met zijn reacties en ideeën aan het denken. Het mooie is, dat hij uiteindelijk haarfijn er voor zorgt dat het uiteindelijke resultaat van zijn werk onverwacht fantastisch is. Vernieuwend, totaal anders dan je zelf zou kunnen bedenken, maar passend als een warme deken. Inderdaad een aanrader!!

Hans

Goede ideeën waar wij zelf niet op waren gekomen

profile-pic

Sven is heel enthousiast en had goede ideeën waar wij zelf niet op waren gekomen. Hij nam de tijd en gaf ook tips voor andere delen van het huis.

Claudia Wiersma-Sepp
profile-pic

We kregen al tranen in onze ogen toen we alleen nog maar de tekening zagen.

Edith & Ger

Service Minded!

profile-pic

Ondanks een klein oppervlak in het hartje van Amsterdam heeft MoID de ruimte met het ontwerp optimaal weten te benutten. Naast een vakkundig ontwerp tegelijkertijd ook een draaiboek voor de aannemer (van a tot z).

Last but not least, MoID is enorm service minded en in staat je wensen te vertalen in het gewenste ontwerp.

Paul Smit

Het resultaat is super: een rommelige donkere hoek waar we ons iedere dag aan ergerden is veranderd in een gezellige plek waar je iedere dag van geniet en met plezier naar kijkt

profile-pic

Wij hebben Masters of Interior Design gevraagd een plan te maken voor onze keuken. Ze hebben dat fantastisch gedaan. We hadden al een paar eigen ideeën maar zonder hun inbreng was het nooit zo mooi geworden als het nu is. Heel goed hoe ze werken met allerlei invulformulieren. Dat dwingt je echt na te denken over wat je met de ruimte wilt. Daarna is MoID uitgebreid met ons gaan zitten praten en tekenen totdat het echt ons ontwerp werd. Het resultaat is super: een rommelige donkere hoek waar we ons iedere dag aan ergerden is veranderd in een gezellige plek waar je iedere dag van geniet en met plezier naar kijkt. Mooie praktische keuken, gezellig zitje met haardje erbij.

Gerlanda Dirksen

“MoID is ……anders!! En da’s best leuk."

profile-pic

MoID is ……anders!! En da’s best leuk. Sven en Marc ontwerpen op basis van persoonlijk contact en verdiepen zich in wat je echt wil. Dus geen vragen als: "wat voor kleur op de muur vind je mooi?" maar veel meer “wat betekent een huis voor jou”. Samen ga je echt op zoek naar jouw ideale huis. Daarnaast zij ze uitzonderlijk stipt in alle afspraken. Het resultaat was dat we een huis kochten en een thuis kregen. We kunnen iedereen Masters of Interior Design van harte aanraden. Waar vind je dat nog, creativiteit, punctualiteit, enthousiasme en dan ook nog een erg prettige mensen in de omgang. De beloofde wowfactor hebben ze meer dan waargemaakt.

Peter, Desiree & Max, Prinsenbeek

“...Het uitgewerkte 3D-model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten..."

profile-pic

We wilden van ons nieuwe huis ons ‘droomhuisje’ maken. We hadden een wat kleinere woning gekocht waar volgens ons veel van te maken was, maar waar ook een goed plan voor nodig was. En daar konden we wel wat hulp bij gebruiken.

Na een kennismakingsgesprek hebben we voor Marc en Sven gekozen… de klik voelde direct goed. Omdat we al een aannemer hadden geselecteerd gingen we met Masters of Interior Design voor de optie van twee MasterPlan dagen; twee dagen met z’n vieren om de indeling en inrichting van ons huis te bepalen. Onze wensen en ideeën werden door Marc en Sven omgewerkt in concrete plannen, maar dan minstens twee treetjes hoger dan wij zelf hadden kunnen bedenken.

Deze co-creatie leverde ons na twee hele leuke en inspannende dagen een visualisatie in 3-D waar we helemaal gelukkig van werden; spannend, gedurfd en ontzettend ‘wij’.

Als we het ontwerp lieten zien aan vrienden en familie kregen we steevast de vraag of we zelf ook nog enig inbreng hadden gehad. En dat was nu juist het mooie, Marc en Sven hebben heel goed geluisterd waardoor het eindproduct echt voelde als een resultaat van vier personen!

De toegevoegde waarde heeft zich inmiddels in de praktijk uitbetaald. Het uitgewerkte 3-D model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten!

De toegevoegde waarde van de MasterPlan dagen heeft zich inmiddels in de praktijk ruimschoots uitbetaald. In de eerste plaats tovert het iedere keer een glimlach op ons gezicht. Het uitgewerkte 3-D model blijkt ook een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons daarnaast een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten!

Erik & Michelle, Gouda

Met jullie tips, adviezen en enthousiasme gaat het helemaal lukken!

profile-pic

Dank je wel voor het inspirerende gesprek. Met jullie tips, adviezen en enthousiasme gaat het helemaal lukken!

Machtelt Mostert
profile-pic

Door het advies van MoID op te volgen krijg je het gewenste resultaat zonder hier veel tijd in te stoppen.

Luciènne & Peter, Heeze-Leende

We kregen echt bruikbare tips

profile-pic

Vorige week is MoID bij ons langs geweest voor advies. We kregen echt bruikbare tips. Diensten worden voor een vast budget afgesproken zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent. Heb je een architect of interieuradviseur nodig wil ik je hierbij aanraden om eens advies op te nemen met MoID.

Johan Reijnen
profile-pic

Belangrijk is om te melden dat we nooit het gevoel hebben gehad dat design per definitie duur is.

Evelien & Koen, Vught

"Gun jezelf de luxe om vooraf te investeren in het MasterPlan om in het vervolgproces tijd en geld te besparen."

profile-pic

Het begon met de wens voor een lichtplan. Voordat je een lichtplan kunt maken is het essentieel dat je de indeling weet en Marc wist ons al vrij snel te overtuigen dat hij en Sven daarvoor hele leuke / net even anders en praktische out of the box ideeën hadden. Het enige wat we daarvoor hoefden te doen was aan hen tijdens 2 gezellige dagen te vertellen hoe ons dagelijks leven eruit ziet en waar we wel/niet blij van worden.

Dit heeft geleid tot een mooie 3D animatie van ons toekomstige nieuwbouwhuis mét lichtplan waar het allemaal om begonnen was.

Beiden heren zijn benaderbaar, empathisch en echte professionals. Grenzen opzoekend zonder onze wensen uit het oog te verliezen. Ze hebben het voor elkaar dat we nu denken wellicht moeten we ze ook betrekken bij de uitvoering van al deze plannen, zij weten nu immers al goed wat we willen.

Gun jezelf de luxe om vooraf te investeren in zowel tijd als geld om voor de ideale indeling om zo vervolgens tijdens het vervolg proces veel tijd en geld te besparen omdat het in 1x goed is.

Jolien & Erik, Zaltbommel

Goede oplossingen tijdens de kennismaking, dus kiezen we voor een totaalplan

profile-pic

Wij hebben een adviesgesprek met Masters of Interior Design gehad omdat wij tegen problemen aan liepen om ons huis goed ingericht te krijgen.
In gezamenlijkheid hebben we de “interieur issues” besproken en daar heeft MoID goede oplossingen voor geopperd.
Dit alles heeft er toe geleid dat wij een totaalplan door hun laten uitwerken om de goede ideeën om te zetten naar een totaalplan.
We hebben zijn werkwijze tot nu toe als zeer prettig en onderhoudend ervaren. We zijn zeer benieuwd naar de totale uitwerking.

Evert & Joke

Grappig verhaal

profile-pic

Goede morgen. Grappig verhaal. Ik zat in de trein jullie magazine te lezen dat ik helemaal in Leiden terecht kwam in plaats van Den Haag... :joy::sweat_smile::sweat_smile:

Klaudia

Leuk om zo met elkaar tot de beste oplossing te komen

profile-pic

Sven, dank je wel voor al je adviezen en fijn gesprek. Leuk om zo met elkaar tot de beste oplossing te komen.

Pleunie Terpstra

Verhuisd in je eigen huis

profile-pic

Masters of Interior Design heeft een ontwerp gemaakt voor een complete make-over van ons huis.

MoID is zowel creatief als flexibel, luisterden goed naar onze wensen en wist ook onze leefsituatie (druk gezin met kids) goed te combineren met design en een strakke uitstraling.

Het resultaat is echt boven verwachting geworden. Ineens lijkt ons (voorheen overvolle) huis twee keer zo groot, is er rust en ruimte en komen bestaande spullen veel beter uit

Ook de bereidheid om mee te blijven denken na het afleveren van het ontwerp (bv. over verlichting) hebben we zeer gewaardeerd. Samenwerking met Sven als je op andere ideeen wil komen voor je bestaande huis kunnen wij van harte aanbevelen.

We voelen ons of we verhuisd zijn!

Fam. Luttinkhuizen

De aftersales-service verdient een 10!

profile-pic

MoID is een kei in het vertalen van eisen, wensen en problemen in originele én compacte oplossingen.

Tel daarbij op de kleuradviezen (wat was het eng om te besluiten: alle muren en plafonds in grijs maar wat is het chique geworden) én het interieurontwerp (een paar lampen hier, nog wat tapijten daar) en je scoort gegarandeerd oh’s en ah’s van je visite.

En last but not least: de aftersales-service verdient een 10!

Jeanne Bogers

Optimaal de ruimte gebruikt

profile-pic

Masters of Interior Design heeft op een slimme manier, met veel gevoel voor esthetiek een prachtige nieuwe invulling aan ons appartement gegeven. Hij weet bijzonder goed kleine ruimtes groots te maken, zonder dat je aan opslagruimte inlevert.

Nicolette Nol

Bijna alles hebben we 1 op 1 gerealiseerd!

profile-pic

Als tweede bewoners van het huis hebben we in eerste instantie weinig veranderd aan onze woning. Na een aantal jaar wilden we er echter meer ONS huis van maken en hadden we een duidelijk beeld welke ruimte we waarvoor wilden gebruiken.

Hoe deze praktisch in te richten en er sfeer aan toe te voegen was de opdracht die we aan Sven meegaven. Hij kwam met goede ideeën en suggesties.

Bijna alles hebben wij 1 op 1 gerealiseerd. Hij wist de juiste items te vinden voor ons interieur en werkt samen met professionele vaklui die zijn ideeën uitwerken tot echte en mooi meubelstukken. Erg blij zijn wij met de kelim, de lamparmaturen, de op maat gemaakte eethoek en bureau en natuurlijk de eettafelstoelen.

Sven luistert goed en wist onze ideeën goed en creatief te vertalen, zijn juiste connecties en prijsstelling completeren zijn dienstverlening.

Sietse Bijkerk
profile-pic

Ik had nooit gedacht dat een goed interieurplan van jou zoveel impact zou hebben op mijn avond. We hebben nu iedere avond gewoon een half uur extra tijd met elkaar. Alles is binnen een handomdraai opgeruimd.

Ferdinand

“...Het resultaat voelt als de ultieme co-creatie... Hoe herkenbaar en logisch."

profile-pic

Sven en Marc hebben eind vorig jaar een prachtig ontwerp voor onze keuken en woonkamer gepresenteerd! En dat was een enorm mooi en inspirerend proces. 'MasterPlan' is echt het juiste woord.

Hoewel de mannen het verrassende ontwerp hebben bedacht, hebben wij het gevoel dat we vooral hebben samengewerkt; het resultaat voelt als een ultieme co-creatie.

De meerwaarde van twee architecten werd ons op de MasterPlan dag direct duidelijk! Onze ideeën, wensen en gedachten gingen in een snelkookpan waarmee Sven en Marc ieder vanuit hun eigen zienswijze met elkaar in discussie gingen. Niet om een compromis te bereiken, maar om tot het beste resultaat te komen. En het resultaat was direct een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we het nooit kunnen bedenken. Op naar de volgende fase: let's Create!

Joost & Jannet, Amersfoort

Het maximale eruit halen!

profile-pic

Masters of Interior Design is creatief en zoekt met veel enthousiasme de uitdaging op om het maximale eruit te halen. Hij is daarbij erg betrouwbaar en prettig in de samenwerking.

Lonneke Verbunt

Een geheel andere woonkamer hebt waarbij het nog steeds jouw thuis is

profile-pic

We waren al langere tijd van plan om onze woonkamer te veranderen. We wisten niet goed hoe we dat zouden doen. Kleuren, inrichting, ruimte creëren enz. toch lastig om daar uit te komen.

Gelukkig zijn we met MoID in contact gekomen via de site van Masters of Interior Design. Ze hebben ons zeer goed geholpen. Reageerden zeer snel en we hadden dan ook al snel een afspraak bij ons thuis.

Daar, waar wij dachten er niet uit te komen, luisterde MoID goed en hielp ons met zeer veel goede tips. Door met hem te praten en te overleggen hebben we duidelijk gekregen wat we wel of niet kunnen doen. MoID is creatief en luistert goed naar onze wensen. Hij heeft alle opmerkingen na dit bezoek verwerkt en ons toegezonden.

We zijn direct aan de slag gegaan om dit, voor zover dit op korte termijn lukt, uit te voeren. Het mooie van MoID is dat je na zijn bezoek een geheel andere woonkamer hebt waarbij het nog steeds jouw thuis is.

Corien & Jeroen

Pro-actief en zeer tevreden

profile-pic

Voor het realiseren van de uitbouw van ons huis en het betrekken van de garage bij het woongedeelte zijn we bij Masters of Interior Design terechtgekomen. In een aantal gesprekken zijn we van grove indelingen doelgericht naar het uiteindelijke ontwerp gaan werken. Hierbij laat MoID voldoende ruimte over voor eigen ideeën maar ook kan overtuigen waar nodig. In dit hele proces neemt hij een pro-actieve houding aan en snelheid in het proces is goed waardoor de vaart erin blijft. Wij zijn zeer tevreden over het uiteindelijke ontwerp en verloop van het proces.

Met het Masters of Interior Design ontwerptraject hebben we de uitbouw met daarin de woonkeuken van tevoren goed kunnen bekijken.

Edward & Wendy

Alles duidelijk voor ons!

profile-pic

Wij hebben een gesprek gehad met Sven en zijn hier zeer tevreden over. Tijdens het gesprek genoeg nieuwe en verfrissende ideeën; alles duidelijk voor ons. We zijn enorm enthousiast om de make-over uit te laten voeren door MoID. Familie Comes uit Den Haag

Fam. Comes
profile-pic

Nog steeds krijg ik complimenten over het ontwerp en ben er van overtuigd dat ik zo extra waarde heb toegevoegd aan mijn huis.

Chantal, Utrecht

Plezierig proces waarin onze wensen goed gecombineerd zijn met zijn stijl en ideeën

profile-pic

We hebben voor Masters gekozen, in eerste instantie omdat zij een van de weinigen is die veel informatie op de website hebben staan en ook via de mail al bereid is veel uit te leggen, nog voor je met hem in zee gaat. Dat is prettig en geeft een indruk van waar je met hem aan toe bent, al voor je hem hebt gesproken.

We hebben moid ingeschakeld voor de verbouwing van onze benedenverdieping waarvan we wisten dat we het heel anders wilden gaan indelen maar we hadden geen idee van hoe dan. Omdat we nogal een uiteenlopende smaak hebben, was het wel een uitdaging om een plan te maken waar we allebei voor warm lopen. Moid heeft ons de indruk gegeven dat hij oprecht geïnteresseerd was in wat wij wilden en heeft gedurende het gehele ontwerpproces blijk gegeven dat hij goed heeft geluisterd naar onze (uiteenlopende) wensen.

Na de eerste kennismaking waarin veel informatie, ideeën en wensen zijn besproken, hadden we wel het idee dat er een klik was en is Moid aan de slag gegaan met ontwerpen.

Al met al was het een plezierig proces waarin hij onze wensen goed heeft weten te combineren met zijn eigen stijl en ideeën.

Paul & Lidy

Ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben

profile-pic

We hebben een klein huis, maar dankzij slimme en creatieve oplossingen is er veel ruimte gecreëerd. Geen plek in de ruimte wordt niet benut. Het huis had eerst twee kamers en weinig opbergruimte. Nu hebben we drie kamers en ruim voldoende opbergruimte! En dat terwijl het huis groter lijkt geworden. Ik vind dat MoID sterk is met vormen, kleur en licht. Speelse verrassende effecten op plekken waar je het niet verwacht. Zo heeft hij onze donkere kleine badkamer omgetoverd tot een lichte ruimte die rust uitstraalt. MoID werkt op een prettige en professionele manier. Ze komen met ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Een echte aanrader!

Else
profile-pic

Naast een vakkundig ontwerp tegelijkertijd ook een draaiboek voor de aannemer (van a tot z).

Paul, Amsterdam

Extra ruimtelijk

profile-pic

MoID heeft onze bestaande badkamer opnieuw ontworpen. Hij kwam met goed doordachte oplossingen en betaalbare, niet voor de hand liggende materialen.

Behalve de extra ruimtelijke werking is het een functionele, warme ruimte met een wauw-effect geworden. Dat dit geweldige resultaat mogelijk is in dezelfde ruimte.

Brigit
profile-pic

We hebben Masters of Interior Design ingeroepen om ons (licht)plan te bekijken. We hebben erg goede adviezen gehad waar we zelf niet opgekomen waren. Masters of Interior Design is aan te bevelen !!!

Majolieke Nieuwlaat

We raden elke bouwer/verbouwer aan Masters of Interior Design in te zetten om samen tot het perfecte resultaat te komen.

profile-pic

Masters of Interior Design is enthousiast, meedenkend en komt met innovatieve ideeën.
Wij schakelden Marc in om ons te helpen met de indeling van ons nog te bouwen huis. Echter kwamen we er al snel achter hoe belangrijk het is om na te denken over je lichtpunten en elektra etc..
Verder wilden we hulp bij de inrichting. Omdat we van een industriële look houden, maar niet in een fabriek willen wonen. Door MoID hebben we nu een 3D beeld van ons huis in ons hoofd in plaats van de plattegrond die we steeds voor ons hebben liggen.
We hoopten dat onze wilde ideeën tot een goed interieurplan werden gebracht en dat is zeker gelukt! MoID is samen met ons blijven sleutelen tot het perfecte plaatje. Ons huis wordt straks stoer maar toch gezellig.
Marc heeft ons heel erg geholpen bij het ontwerpen van de bar in de keuken. Die van een simpel keukenblok omgetoverd kan worden tot een 8-persoons eettafel. Dit hadden we nooit zelf kunnen bedenken.
We raden elke bouwer/verbouwer aan Masters of Interior Design in te zetten om samen tot het perfecte resultaat te komen. Laat je niet tegenhouden al je enthousiaste ideeën en vragen kenbaar te maken. Marc stuurt deze ideeën de goede richting op.

===

toevoeging 27-01-2019

In 2015 heb je ons erg geholpen bij de indeling en inrichting van ons nieuwbouwhuis. Je had oa. bedacht om onze bar in de keuken uittrekbaar te maken om met meerdere mensen te kunnen tafelen. Verder hadden we hulp nodig bij onze industriële smaak. We waren bang dat het te "fabriek" zou worden ipv knus.

Inmiddels wonen we dik 1,5 jaar in ons nieuwe huis... Misschien vind je het leuk om het eindresultaat te komen bekijken? We hebben uiteindelijk de kasten zelf getekend en laten maken. Het systeem om de bar uit te kunnen schuiven is ook gelukt. We zijn superblij met het resultaat en erg blij met de tips die je ons destijds hebt gegeven. We krijgen nog steeds reacties van mensen die onze inrichting zo gaaf en gedurfd vinden.

Mocht je een kijkje willen komen nemen, ben je van harte welkom. We kunnen natuurlijk ook foto's sturen.

Luc & Nicole

Het ruimteprobleem dat ik had, is volledig opgelost

profile-pic

MoID heeft me geadviseerd in het op een creatieve manier gebruikmaken van mijn kleine woning. Het ruimteprobleem dat ik had, is volledig opgelost door een efficiente, eye-catching indeling en ontwerp. Vrienden en kennissen die ik in mijn huis ontvang, maken hier altijd complimenten over.

Erik

Interieuradvies

profile-pic

Zo’n week geleden een Interieuradvies van MoID gehad. Dat was een zeer positieve ervaring. MoID luistert goed en probeert je niet te bestoken met onuitvoerbare ideeën. In plaats daarvan gaat hij grondig op zoek naar je eigen stijl en komt met verrassende suggesties die binnen die stijl passen. Een aanrader!

Michel Taal
profile-pic

We hadden meerdere ontwerpers uitgenodigd voor een offerte. Maar al tijdens het kennismakingsgesprek besloten we met MOID in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad!!

10

Wat ons aansprak was de mix van een systematische en analytische aanpak die wordt gecombineerd met aandacht voor emotie en plezier. We hebben een aantal enerverende, stimulerende en bijzondere Masterplandagen meegemaakt, waarbij het goed was dat was dat er tussen de opeenvolgende dagen telkens een week zat zodat we de tijd hadden alle ideeën te laten bezinken en alles op een rijtje te zetten. We hebben genoten van de werklust, de energie, de humor, de gesprekken, de inzichten, de creativiteit en de aanpak van Marc en Sven. En we zijn ontzettend blij met het interieurontwerp van MOID dat het resultaat is van die dagen en dat voelt als ‘ons’ plan maar dat vol zit met oplossingen, kleuren, materialen en vormen waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Marc en Sven hebben meer dan waar gemaakt wat ze op hun site beloven: een Masterplan voor het interieur van ons appartement dat aansluit bij wie wij zijn en hoe wij leven.

Doen! Het geld dat je uitgeeft aan een Masterplandag verdient zich dubbel en dwars terug in de vorm van een op maat gesneden, goed en realiseerbaar plan. Bovendien levert het (een) bijzondere dag(en) op die je niet snel zult vergeten.

Fons en Erik

We kijken uit naar het vervolg!

profile-pic

Onlangs eerste afspraak met Masters of Interior Design gehad. Hij kwam met een aantal verrassende ideeën voor onze woonruimte. We kijken dan ook uit naar het vervolg!

Gert-Jan Bruinsma

Bruikbare tips!

profile-pic

Beste MoID, Bedankt voor de het adviesgesprek en de bruikbare tips die we gekregen hebben om het huis praktischer in te delen en sfeervoller te maken.

Emiel van Zundert

Ik weet niet hoe ze het doen, maar ze maken hier heel veel mensen gelukkiger mee!

profile-pic

Ik weet niet hoe ze het doen, maar ze maken hier heel veel mensen gelukkiger mee!

Esther, Den Haag

Zonder Masters of Interior Design had ik dit nooit kunnen bedenken.

profile-pic

Bij de verbouwingsplannen van mijn huis liep ik aan tegen de praktische kant van hoe deze nieuwe ruimtes in te delen op een functionele maar ook creatieve manier. MoID heeft uiteindelijk een ontwerp gemaakt wat precies aansluit bij mijn wensen en ideeën.

Zonder Masters of Interior Design had ik dit echter nooit zelf kunnen bedenken.

De samenwerking was zeer prettig. MoID daagde me uit om buiten mijn eigen kaders te durfen denken, tegelijkertijd zorgden ze ervoor dat het ontwerp niet te ver van me af kwam staan. Nog steeds krijg ik complimenten over het ontwerp en ik ben er van overtuigd dat ik hiermee extra waarde heb toegevoegd aan mijn huis.

Chantal Geisink

Dank je wel!

profile-pic

Dank je wel! Het was een heel relaxed en goed gesprek en jullie brengen goede 'out of the box' ideeën in. Van een bouwtekening af is het toch lastig je een goed beeld te vormen. Inmiddels hebben we toch besloten een raam weg te laten zodat we meer mogelijkheden hebben voor de inrichting. Dank voor al jullie adviezen en tips!

Monique van Ruiven

Wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb!

profile-pic

Als vrouw van 65 jaar twijfelde ik eerst of ik wel een zoveel jongere interieurarchitect in zou schakelen. Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

Masters of Interior Design heeft mijn tweekamer-appartement een volledig nieuw en bruisend leven gegeven én de inpandige bergruimte danig vergroot. De door hem ontworpen keuken met de primaire kleuren (de droom van iedere Mondriaanliefhebber), de binnenluiken voor de ramen, de kleurstelling en de bamboevloer geven mijn woning nu de unieke uitstraling en ruimtelijke werking die ik atijd heb gewild en nooit heb kunnen realiseren.

Ik zit nu te genieten in mijn nieuwe omgeving met de uitstraling die ik altijd voor ogen heb gehad en mis maar één ding: mailen met Masters om te vragen wat zij van die lamp of deze stoel vinden ….

Thea Hardenberg

Wil jij jouw ervaringen ook delen?

Hier kun je een reactie met jouw ervaringen achterlaten