fbpx

Nieuwbouw MasterPlan
In 3 dagen een masterPlan voor je Nieuwe huis

Alle voordelen op een rij:

 • Blijf de bouwer een stap voor
 • Direct weten welke opties je wel of juist niet moet kiezen
 • Snel een professioneel licht- en elektraplan
 • Hulp bij het kiezen en ontwerpen van je badkamer en keuken
 • Onze methode garandeert het beste resultaat
 • In je nieuwe huis passen we graag je bestaande spullen toe
 • Geen verkeerde beslissingen waar je achteraf spijt van krijgt

Voel jij ook die druk van de bouwer?

Je hebt een van de grootste aankopen van je leven gedaan. Binnenkort ga je wonen in een prachtig huis, helemaal naar jouw smaak. Een enorm voordeel van nieuwbouw is dat je het helemaal kunt maken zoals je zelf wilt. Nu je die kans en vrijheid hebt wil je het natuurlijk wel in 1x goed doen! Het zou zonde zijn als je achteraf foute keuzes hebt gemaakt.

Daarom is een goed MasterPlan zo belangrijk! Binnen een paar dagen weet je hoe jouw toekomstige interieur er uit gaat zien, passend bij jouw lifestyle. Jouw ideale indeling met een professioneel licht- en elektraplan. Hiermee weet je zeker dat jij de juiste beslissingen maakt en blijf je de bouwer een stap voor. 

Kortom, haal het optimale uit je nieuwe huis. Zo krijg jij rust aan je hoofd en kun je de wereld weer aan!

Hoe zou het zijn...

Als je eindelijk een huis hebt dat overdag en 's avonds de sfeer uitademt waar je al lang naar op zoek was... Waar je je geborgen en veilig voelt, in jouw nieuwe vertrouwde omgeving?

Hoe zou het zijn als je een huis hebt waar de spullen staan die jij mooi en belangrijk vindt? Waar je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt en waar je kan doen en laten wat je wilt? Een huis dat klaar is voor jouw toekomst!

“Geniet alvast van de momenten die je in je nieuwe huis gaat beleven!”

Zou het niet fantastisch zijn dat als je even met je ogen zou knipperen, je nieuwe huis helemaal af is? Dat kan nu… nou ja bijna dan. Want met onze zelf ontwikkelde methode maak jij met minimale tijdsinvestering een enorme impact op jouw leven. Je huis wordt mooier dan je ooit had durven dromen!

Binnen 3 dagen heb je een MasterPlan voor jouw hele interieur. 
Binnen no-time alle info voor de bouwer compleet, om tot en met de laatste deadline de juiste keuzes te kunnen maken. We maken een sprong van maanden waardoor je de rust, tijd en het overzicht krijgt om weer te genieten van het bouwproces. Je hoeft je niet meer druk te maken over acute vragen, maar je hebt de rust om te proosten en te genieten. Van de eerste paal die de grond in gaat, wanneer het hoogste punt is bereikt, of wanneer je voor eerst stiekem alvast door je huis bent gelopen... 

In het MasterPlan tackelen we niet alleen alle bouwvragen. Nee, we maken een fantastische indeling, samen met jou, gemaakt voor jouw lifestyle. We zorgen voor de juiste opbergmogelijkheden, maken het realistisch uitvoerbaar. Wie weet, compleet anders dan in de verkoopbrochure staat... Maar wel binnen de grenzen van wat er kan, binnen de vooraf gestelde grenzen van de bouwer. 

We helpen je met de grote ideeën die het verschil maken. Dingen waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Dingen waarvan je niet wist dat het zou kunnen. Ook omdat je er nog nooit bij stil hebt gestaan...

Voor geval je nu denkt: "3 dagen? Ik wil graag wat extra bedenktijd hebben, om zeker te weten dat dit is wat ik wil." 
Maak je geen zorgen, die bedenktijd krijg je van ons. Tussen elke ontwerpdag plannen we altijd 1 week rust zodat jij het interieurontwerp op je gemak op je in kunt laten werken. Wij geven je de juiste handvatten om te toetsen of het MasterPlan dat we samen bedacht hebben, ook gemaakt is voor jouw lifestyle!

Hoe ziet jouw nieuwe thuis er uit?

Dus, wil jij ook het maximale uit je nieuwe huis halen?

Het unieke MasterPlan is de ideale methode om sámen jouw nieuwe droomhuis rondom je lifestyle vorm te geven. Laat je verrassen en ga het avontuur aan, want: zó haal je het maximale uit je nieuwe huis!

Er is geen betere manier, dan samen met 2 interieurontwerpers jouw huis in 3D vorm te geven. Zo kun je in gedachten alvast van de mooie momenten die je in je nieuwe interieur gaat beleven, terwijl er voor de bouwer een helder MasterPlan klaar ligt.  

Plus- en minpunten

 • Tijd- en geldbesparende aanpak
 • Deadlines van de bouwers gehaald
 • Makkelijker keuzes maken
 • Grote verbetering van de originele indelingsvariant
 • Luisteren goed naar je wensen
 • Eenvoudige ingrepen met veel impact
 • Nu pas weten we echt wat we gekocht hebben
 • Realistisch uitvoerbaar interieurontwerp
 • Maandenlange onrust in 3 dagen weggenomen
 • Een lichtplan waar je zelf nooit op komt
 • Veel handige keuken- en badkameroplossingen
 • Uitstekend communicatiemiddel voor bouwers
 • Het zet alles wat je zelf bedacht had op z'n kop
 • Voor je gevoel ga je eerst een paar stappen terug
 • Intensieve dagen
 • Alleen op werkdagen mogelijk
 • Nu nog maanden wachten tot de oplevering...
Samen met 1060 mensen hun ideale thuis gerealiseerd!

Reviews Masterplan

“...Het resultaat voelt als de ultieme co-creatie... Hoe herkenbaar en logisch."

"Sven en Marc hebben eind vorig jaar een prachtig ontwerp voor onze keuken en woonkamer gepresenteerd! En dat was een enorm mooi en inspirerend proces. 'MasterPlan' is echt het juiste woord.

Hoewel de mannen het verrassende ontwerp hebben bedacht, hebben wij het gevoel dat we vooral hebben samengewerkt; het resultaat voelt als een ultieme co-creatie. 

De meerwaarde van twee architecten werd ons op de MasterPlan dag direct duidelijk! Onze ideeën, wensen en gedachten gingen in een snelkookpan waarmee Sven en Marc ieder vanuit hun eigen zienswijze met elkaar in discussie gingen. Niet om een compromis te bereiken, maar om tot het beste resultaat te komen. En het resultaat was direct een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we het nooit kunnen bedenken. Op naar de volgende fase: let's Create!" - Joost & Jannet, Amersfoort

“Gun jezelf de luxe om vooraf te investeren in het MasterPlan om in het vervolgproces tijd en geld te besparen."

"Het begon met de wens voor een lichtplan. Voordat je een lichtplan kunt maken is het essentieel dat je de indeling weet en Marc wist ons al vrij snel te overtuigen dat hij en Sven daarvoor hele leuke / net even anders en praktische out of the box ideeën hadden. Het enige wat we daarvoor hoefden te doen was aan hen tijdens 2 gezellige dagen te vertellen hoe ons dagelijks leven eruit ziet en waar we wel/niet blij van worden. 

Dit heeft geleid tot een mooie 3D animatie van ons toekomstige nieuwbouwhuis mét lichtplan waar het allemaal om begonnen was. 

Beiden heren zijn benaderbaar, empathisch en echte professionals. Grenzen opzoekend zonder onze wensen uit het oog te verliezen. Ze hebben het voor elkaar dat we nu denken wellicht moeten we ze ook betrekken bij de uitvoering van al deze plannen, zij weten nu immers al goed wat we willen.

Gun jezelf de luxe om vooraf te investeren in zowel tijd als geld om voor de ideale indeling om zo vervolgens tijdens het vervolg proces veel tijd en geld te besparen omdat het in 1x goed is."
- Jolien & Erik, Zaltbommel

“MoID is ……anders!! En da’s best leuk."

"MoID is ……anders!! En da’s best leuk. Sven en Marc ontwerpen op basis van persoonlijk contact en verdiepen zich in wat je echt wil. Dus geen vragen als: "wat voor kleur op de muur vind je mooi?"  maar veel meer “wat betekent een huis voor jou”. Samen ga je echt op zoek naar jouw ideale huis. Daarnaast zij ze uitzonderlijk stipt in alle afspraken. Het resultaat was dat we een huis kochten en een thuis kregen. We kunnen iedereen Masters of Interior Design van harte aanraden. Waar vind je dat nog, creativiteit, punctualiteit, enthousiasme en dan ook nog een erg prettige mensen in de omgang. De beloofde wowfactor hebben ze meer dan waargemaakt." - Peter, Desiree & Max, Prinsenbeek

“...Het uitgewerkte 3D-model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten..."

We wilden van ons nieuwe huis ons ‘droomhuisje’ maken. We hadden een wat kleinere woning gekocht waar volgens ons veel van te maken was, maar waar ook een goed plan voor nodig was. En daar konden we wel wat hulp bij gebruiken.

Na een kennismakingsgesprek hebben we voor Marc en Sven gekozen… de klik voelde direct goed. Omdat we al een aannemer hadden geselecteerd gingen we met Masters of Interior Design voor de optie van twee MasterPlan dagen; twee dagen met z’n vieren om de indeling en inrichting van ons huis te bepalen. Onze wensen en ideeën werden door Marc en Sven omgewerkt in concrete plannen, maar dan minstens twee treetjes hoger dan wij zelf hadden kunnen bedenken.

Deze co-creatie leverde ons na twee hele leuke en inspannende dagen een visualisatie in 3-D waar we helemaal gelukkig van werden; spannend, gedurfd en ontzettend ‘wij’.

Als we het ontwerp lieten zien aan vrienden en familie kregen we steevast de vraag of we zelf ook nog enig inbreng hadden gehad. En dat was nu juist het mooie, Marc en Sven hebben heel goed geluisterd waardoor het eindproduct echt voelde als een resultaat van vier personen!

De toegevoegde waarde heeft zich inmiddels in de praktijk uitbetaald. Het uitgewerkte 3-D model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten!

De toegevoegde waarde van de MasterPlan dagen heeft zich inmiddels in de praktijk ruimschoots uitbetaald. In de eerste plaats tovert het iedere keer een glimlach op ons gezicht. Het uitgewerkte 3-D model blijkt ook een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons daarnaast een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten! - Erik & Michelle, Gouda

Laat je verrassen en ga het avontuur aan:

Wat je allemaal krijgt:

WoonAnalyse

SketchUp 3D Animatie

Plattegronden op schaal

Virtual Reality Bril

SketchUp 3D model

3D Artist Impressions

Alle MoID Ebooks

Alle MoID Checklists

Het Interieur 7 Stappenplan

Elektraplan

Lichtplan

MoID Membership

Maar ook:

 • 2 Masters 1 of 2 dagen bij jou thuis;
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor de start (liever niet natuurlijk);

MAAK VAN JE HUIS 
JE IDEALE THUIS

Geluk (health) sfeer

Laat zien wie je bent!
Persoonlijk, warm, opgeruimd en bijzonder.

KRIJG EEN LOGISCH, 
MOOI  INTERIEUR

De ideale basis voor een succesvol leven.
Praktisch, flexibel, logisch en mooi.
Creativity is a system - ontwerp regels 

Wat heb je aan een mooi huis als het niet werkt?
Ontdek de ontwerpregels voor een praktisch, flexibel en logisch huis. 

CREEER JOUW
ULTIEME LIFESTYLE

Meer samen (relations), lifestyle

Creating Moments​

Veelgestelde Vragen

Leuk, Sven en Marc, maar wat kost dat nou, zo'n MasterPlan?

Help, ik heb last van "nieuwbouw allergie"!

Moet ik vrij nemen hiervoor?

Waarom krijg ik huiswerk?

Wat is de locatie van de MasterPlan dag?

Spoedje: Ik moet over twee weken mijn lichtplan al inleveren...

In welke fase kan ik jullie het beste inschakelen?

Zit ik ergens aan vast als ik mijn gegevens achterlaat?

Als deze aanpak zo goed werkt, waarom doet niet elke binnenhuisarchitect dat dan?

Werken jullie door heel Nederland?

Houden jullie rekening met mijn budget?

Heb ik dan zelf ook inbreng?

Waarom komen jullie met z'n tweeën?

Helpen jullie ook bij de uitvoering?

Hoe kunnen jullie in 3 dagen een heel interieur ontwerpen?

Ik heb vaak wat langer bedenktijd nodig. Is dit wel wat voor mij?

We weten precies wat we willen. Heeft het dan nog zin om jullie in te schakelen?

Is het mogelijk om een interieuradvies te krijgen op basis van een tekening?

We hebben een lastige bouwer... Wat nu?

Heb je nog vragen? 

030 320 030 9​

[email protected]