fbpx

Interieur MasterPlan
In 3 dagen een masterPlan voor je hele huis

Alle voordelen op een rij:

 • Jouw huis in 3D, zo kun je perfect zien hoe het wordt
 • Kort traject: direct resultaat en tijdsbesparend
 • Ultieme co-creatie: we ontwerpen samen met jou
 • Jij hoeft de deur niet uit want wij komen bij jou thuis
 • We maken graag gebruik van bestaande items
 • De juiste keuzes maken wordt ineens eenvoudig
 • Onze ontwerpmethode garandeert het beste resultaat
 • Zo heb je je huis nog nooit gezien!

Mis jij ook eenheid, ruimte en
dat heerlijke thuisgevoel?

Mis jij ook eenheid, ruimte en
dat heerlijke thuisgevoel?

Je hebt een prima huis, je kan de meeste spullen kwijt, niet helemaal logisch ingedeeld, maar een gezellig leven. Inmiddels begin je je aan kleine dingen te storen, omdat je lifestyle is veranderd. Je bent toe aan een nieuwe stap. 

De post ligt op de tafel, vaak je sleutels kwijt, commentaar van partner over je opruimskills, aanrecht staat vol, in de fruitschaal ligt alles behalve fruit, papier stapelt zich op, kinderspeelgoed ligt overal, maar eigenlijk weet ook niemand waar de spullen thuis horen. Je bent eerst een halve avond aan het opruimen voordat je uitgeteld op de bank kan neerploffen... 

Hoe heerlijk zou het zijn als al die ergernissen op een prachtige manier opgelost zouden zijn? Gewoon, binnen de muren die je nu hebt. Een aangewezen plek voor al je spullen. Geen ruis meer in je leven, zodat je de aandacht kunt hebben voor wat jij belangrijk vindt. Een interieur dat natuurlijk aanvoelt...

Dat je eindelijk een huis hebt dat overdag en 's avonds de sfeer uitademt waar je al lang naar op zoek was... Waar je kan doen en laten wat je wilt. Waar de spullen staan die jij mooi en belangrijk vindt en waar je tijd doorbrengt van wie je houdt... 

Vanuit dát thuis kun je de rest van de wereld aan!

“Elke ruimte zou een excuus moeten hebben om er te willen blijven”

Zou het niet fantastisch zijn als je dat voor elkaar kan krijgen. Dat je even met je ogen zou knipperen en je huis is helemaal af... Nog mooier dan je ooit had durven dromen! En dat kan nu… nou ja bijna dan. Want met onze zelf ontwikkelde methode maak jij met minimale tijdsinvestering een enorme impact op jouw leven.

Binnen 3 dagen heb je een MasterPlan voor jouw hele interieur. 
Met grote ideeën die het verschil maken. Dingen waar je zelf nooit opgekomen zou zijn. Dingen waarvan je niet wist dat het zou kunnen.
Ook omdat je er nog nooit bij stil hebt gestaan...

Voor geval je nu denkt: "3 dagen? Ik wil graag wat extra bedenktijd hebben, om zeker te weten dat dit is wat ik wil."
Maak je geen zorgen, die bedenktijd krijg je van ons. Tussen elke ontwerpdag plannen we altijd 1 week rust zodat jij het interieurontwerp op je gemak op je in kunt laten werken. Wij geven je de juiste handvatten om te toetsen of het MasterPlan dat we samen bedacht hebben, ook gemaakt is voor jouw lifestyle!

Zo heb je jouw huis nog nooit gezien!

Dus, wil jij ook een blijvend mooi interieur, gemaakt voor jouw lifestyle?!

Het unieke MasterPlan is een magische methode om sámen jouw droomhuis rondom je lifestyle vorm te geven. Laat je verrassen en ga het avontuur aan, want: zó heb je je huis nog nooit gezien!

Er is geen betere manier, dan samen met 2 binnenhuisarchitecten jouw huis in 3D vorm te geven. Zo kun je in gedachten alvast van de mooie momenten die je in je nieuwe interieur gaat beleven.  

Plus- en minpunten

 • Slimme, praktische én mooie interieuroplossingen
 • Dit kun je zelf nooit bedenken
 • Er wordt rekening gehouden met jouw budget
 • Zo snel, maar zo treffend
 • Een leefbaar huis, geen showroom
 • Luisteren goed naar je wensen
 • Eenvoudige ingrepen met veel impact
 • Tijd- en geldbesparende aanpak
 • Realistisch uitvoerbaar interieurontwerp
 • Inclusief handige toolkit voor realisatie
 • Uitstekend communicatiemiddel voor bouwers
 • Persoonlijk interieurontwerp, helemaal jou!
 • Bouwbegeleiding is niet inbegrepen
 • Intensieve dagen
 • Alleen op werkdagen mogelijk
 • MasterPlan is exclusief realisatie
Samen met 1060 mensen hun ideale thuis gerealiseerd!

Reviews Masterplan Interieurontwerp

“...Het resultaat voelt als de ultieme co-creatie... Hoe herkenbaar en logisch."

"Sven en Marc hebben eind vorig jaar een prachtig ontwerp voor onze keuken en woonkamer gepresenteerd! En dat was een enorm mooi en inspirerend proces. 'MasterPlan' is echt het juiste woord.

Hoewel de mannen het verrassende ontwerp hebben bedacht, hebben wij het gevoel dat we vooral hebben samengewerkt; het resultaat voelt als een ultieme co-creatie. 

De meerwaarde van twee architecten werd ons op de MasterPlan dag direct duidelijk! Onze ideeën, wensen en gedachten gingen in een snelkookpan waarmee Sven en Marc ieder vanuit hun eigen zienswijze met elkaar in discussie gingen. Niet om een compromis te bereiken, maar om tot het beste resultaat te komen. En het resultaat was direct een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we het nooit kunnen bedenken. Op naar de volgende fase: let's Create!" - Joost & Jannet, Amersfoort

“Gun jezelf de luxe om vooraf te investeren in het MasterPlan om in het vervolgproces tijd en geld te besparen."

"Het begon met de wens voor een lichtplan. Voordat je een lichtplan kunt maken is het essentieel dat je de indeling weet en Marc wist ons al vrij snel te overtuigen dat hij en Sven daarvoor hele leuke / net even anders en praktische out of the box ideeën hadden. Het enige wat we daarvoor hoefden te doen was aan hen tijdens 2 gezellige dagen te vertellen hoe ons dagelijks leven eruit ziet en waar we wel/niet blij van worden. 

Dit heeft geleid tot een mooie 3D animatie van ons toekomstige nieuwbouwhuis mét lichtplan waar het allemaal om begonnen was. 

Beiden heren zijn benaderbaar, empathisch en echte professionals. Grenzen opzoekend zonder onze wensen uit het oog te verliezen. Ze hebben het voor elkaar dat we nu denken wellicht moeten we ze ook betrekken bij de uitvoering van al deze plannen, zij weten nu immers al goed wat we willen.

Gun jezelf de luxe om vooraf te investeren in zowel tijd als geld om voor de ideale indeling om zo vervolgens tijdens het vervolg proces veel tijd en geld te besparen omdat het in 1x goed is."
- Jolien & Erik, Zaltbommel

“MoID is ……anders!! En da’s best leuk."

"MoID is ……anders!! En da’s best leuk. Sven en Marc ontwerpen op basis van persoonlijk contact en verdiepen zich in wat je echt wil. Dus geen vragen als: "wat voor kleur op de muur vind je mooi?"  maar veel meer “wat betekent een huis voor jou”. Samen ga je echt op zoek naar jouw ideale huis. Daarnaast zij ze uitzonderlijk stipt in alle afspraken. Het resultaat was dat we een huis kochten en een thuis kregen. We kunnen iedereen Masters of Interior Design van harte aanraden. Waar vind je dat nog, creativiteit, punctualiteit, enthousiasme en dan ook nog een erg prettige mensen in de omgang. De beloofde wowfactor hebben ze meer dan waargemaakt." - Peter, Desiree & Max, Prinsenbeek

“...Het uitgewerkte 3D-model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten..."

We wilden van ons nieuwe huis ons ‘droomhuisje’ maken. We hadden een wat kleinere woning gekocht waar volgens ons veel van te maken was, maar waar ook een goed plan voor nodig was. En daar konden we wel wat hulp bij gebruiken.

Na een kennismakingsgesprek hebben we voor Marc en Sven gekozen… de klik voelde direct goed. Omdat we al een aannemer hadden geselecteerd gingen we met Masters of Interior Design voor de optie van twee MasterPlan dagen; twee dagen met z’n vieren om de indeling en inrichting van ons huis te bepalen. Onze wensen en ideeën werden door Marc en Sven omgewerkt in concrete plannen, maar dan minstens twee treetjes hoger dan wij zelf hadden kunnen bedenken.

Deze co-creatie leverde ons na twee hele leuke en inspannende dagen een visualisatie in 3-D waar we helemaal gelukkig van werden; spannend, gedurfd en ontzettend ‘wij’.

Als we het ontwerp lieten zien aan vrienden en familie kregen we steevast de vraag of we zelf ook nog enig inbreng hadden gehad. En dat was nu juist het mooie, Marc en Sven hebben heel goed geluisterd waardoor het eindproduct echt voelde als een resultaat van vier personen!

De toegevoegde waarde heeft zich inmiddels in de praktijk uitbetaald. Het uitgewerkte 3-D model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten!

De toegevoegde waarde van de MasterPlan dagen heeft zich inmiddels in de praktijk ruimschoots uitbetaald. In de eerste plaats tovert het iedere keer een glimlach op ons gezicht. Het uitgewerkte 3-D model blijkt ook een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons daarnaast een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten! - Erik & Michelle, Gouda

Laat je verrassen en ga het avontuur aan:

Wat je allemaal krijgt:

WoonAnalyse

SketchUp 3D Animatie

Plattegronden op schaal

Virtual Reality Bril

SketchUp 3D model

3D Artist Impressions

Alle MoID Ebooks

Alle MoID Checklists

Het Interieur 7 Stappenplan handboek

Elektraplan

Lichtplan

MoID Membership

Maar ook:

 • 2 Masters 1 of 2 dagen bij jou thuis;
 • Gratis annuleren tot 24 uur voor de start (liever niet natuurlijk);

Veelgestelde Vragen

Leuk, Sven en Marc, maar wat kost dat nou, zo'n MasterPlan?

Moet ik een dag vrij nemen hiervoor?

Waarom krijg ik huiswerk?

Wat is de locatie van de MasterPlan dag?

Ik krijg binnenkort pas de sleutel van mijn nieuwe huis...

Spoedje: Ik krijg volgende week de sleutel al...

In welke fase kan ik jullie het beste inschakelen?

Zit ik ergens aan vast als ik mijn gegevens achterlaat?

Als deze aanpak zo goed werkt, waarom doet niet elke binnenhuisarchitect dat dan?

Werken jullie door heel Nederland?

Houden jullie rekening met mijn budget?

Heb ik dan zelf ook inbreng?

Waarom komen jullie met z'n tweeën?

Helpen jullie ook bij de uitvoering?

Hoe kunnen jullie in 3 dagen een heel interieur ontwerpen?

Ik heb vaak wat langer bedenktijd nodig. Is dit wel wat voor mij?

We weten precies wat we willen. Heeft het dan nog zin om jullie in te schakelen?

Heb je nog vragen? 

030 320 030 9

[email protected]

Voor wie is het MasterPlan nog meer ideaal?