fbpx

Vind jouw CREATE Team!

Hier vind je een overzicht van aannemers die door onze klanten ingeschakeld zijn om hun ontwerp te realiseren. Hier vertellen ze hun persoonlijke ervaring. Wij zijn niet verbonden aan deze bouwers. (MoID is onafhankelijk). Deze tool kan je goed helpen bij het maken van de keuze voor jouw eigen CreateTeam. Onze klanten vertellen wat hun ervaring is met de door HUN gekozen aannemer.

Aannemers

Wilco Thedinga 

Werkgebied: Noord-Brabant, Bommelerwaard

Bij ThedingaBouw heeft u van prijsopgave tot oplevering en nazorg te maken met één aanspreekpunt. Afspraak is afspraak en wij reageren snel op uw vragen en opmerkingen. Naast het leveren van een hoge kwaliteit van de werkzaamheden, streeft ThedingaBouw naar een prettig bouwproces door u te ontzorgen d.m.v. goede voorbereiding en een persoonlijke, transparante en eerlijke benadering.

ThedingaBouw werkt samen met een vaste groep van vakmensen en vakbedrijven, waardoor ThedingaBouw een hoge kwaliteit kan garanderen.

Contact

Email: [email protected]
Website: www.thedingabouw.nl
Telefoon: 06 1095 5321 / 06 8397 8202

Willem Verhoeks

Werkgebied: Bommelerwaard, Zuid-Holland

Verhoeks Keukenmontage en Afwerkingsbedrijf profileert zich al meer dan 20 jaar in vakwerk, inzet, kwaliteit en kennis. Veel van onze opdrachtgevers zijn gerenomeerde keukenbedrijven en particulieren die ons al bij de start in 1996 wisten te vinden. Onze klantenkring door heel Nederland en zelfs daarbuiten is in de loop der jaren alleen maar gegroeid, wat borg staat voor continuïteit.

Advies op maat, een goede voorbereiding, de juiste materialen, een perfecte afwerking en een tijdige oplevering zijn de belangrijkste elementen voor het installeren van uw keuken of badkamer.

Contact

Email: [email protected]
Website: www.verhoekskeukenmontage.nl
Telefoon: 078-2000177

Fred Kempeneers

Werkgebied: Rotterdam

Wij zijn Fred, Danny, Daniel en Adrian. Vier teamleden van het basisteam. Daarnaast werken wij nauw samen met meerdere leden die ons team versterken. Zij zijn onze onderaannemers; schilders, loodgieters, stukadoors, elektriciëns en iedereen die nodig is om het project te kunnen uitvoeren.Allen zeer gedreven en vakbekwame vaklieden, waar wij al jaren op een prettige en constructieve manier, elk project  tot ieders tevredenheid weten te realiseren.

Uiteraard kan dit alleen maar, wanneer wij en de opdrachtgever in nauw verband op een transparante manier samenwerken.  Wij willen zoveel mogelijk met jou contact onderhouden en overleg op de werkvloer is hierbij een must. Zodoende ben jij overal bij betrokken, en kunnen wij het werk tot in de puntjes toe uitwerken.

Contact

E-mail: [email protected]
Website: www.timmerbedrijf-kempeneers.nl
Telefoon: +316 532 888 57

Max De Ruiter

Werkgebied: Utrecht

Betrouwbaar bouwen met oog voor detail

Aanbouw – verbouw – renovatie

Dat is wat wij doen en dat doen we goed. Door onze visie, ons technisch inzicht en ruim tien jaar ervaring. We houden van ons vak en geloven dat wensen op woongebied niet bij dromen moeten blijven.

Transparant

We luisteren naar je ideeën, of helpen je met het vormen van ideeën. Hoe? Door jouw wensen te combineren met onze kennis en kunde. Door te zoeken naar oplossingen waarmee we binnen het budget het maximale bereiken voor onze klanten. De mogelijkheden die daaruit voortkomen delen we graag met je.

Contact

E-mail: [email protected]
Website: deruiteraannemersbedrijf.nl
Telefoon: +31655734676 / +31623869552

Interieurbouwer

WIK Interieurbouw

Werkgebied: Nederland

Een mooi interieur, een ware beleving. Met uw interieur onderscheidt u zich. U straalt klasse, kwaliteit of een uitgesproken smaak uit.


WIK ontwerpt, vervaardigt en installeert. Al 70 jaar lang. Van beginschets tot oplevering. En alles daartussen:

Een eigen werkplaats, waar uw interieur vakkundig vervaardigd wordt.

Deskundig advies, zowel particulier als zakelijk met een prima prijs/kwaliteit verhouding.
Vernieuw & verbeter. Met WIK Interieurbouw.


Ontdek uw mogelijkheden en neem gerust contact op.
Contact

Email: [email protected]
Website: www.wikinterieurbouwbv.nl
Telefoon: 0416 272 145