fbpx

Interieur 7 Stappen

Een blijvend goed interieur, passend bij jouw lifestyle!

Een goed doordacht interieur

Het Interieur 7 Stappen Plan is wat wij dagelijks inzetten voor de ultieme woonbeleving. Je kunt de zeven stappen niet één voor één in deze volgorde afvinken. Soms moet je een stap vooruit kijken, of juist twee terug doen. Met het i7s kun je gedetailleerde keuzes maken en tegelijkertijd het overzicht behouden. Zo vergeet je niets en kun je het maximale uit je huis halen!

00. Casco

Dit onderdeel gaat over de bouwkundige vaste elementen. Alle dragende en constructieve elementen die je huis wind- en waterdicht maken. De basiskwaliteit voor een comfortabele, leefbare woning. Het startpunt voor jouw blijvend mooie interieur.

01. Indeling & Meubilair

Volledig afgestemd op jouw lifestyle, waardoor jij het maximale uit je huis kan halen.
Samen met de plaatsing van wanden en andere ruimtelijke volumes, zorgt de opstelling van je meubilair voor optimaal gebruik van de ruimte.

02. Wand, vloer, plafond

Op basis van jouw persoonlijke smaak en stijl hebben we samen ontwerpkeuzes gemaakt voor de grootste oppervlakken van jouw interieur. Hiermee heb jij het afwerkingsniveau bepaald voor jouw woning. Zelfs leeg heeft je huis nu sfeer en karakter.

03. Kleur & Materiaal

Eén van onze ‘Heaven 11’ ontwerpregels: Dezelfde kleuren in verschillende materialen. Of je voorkeur uitgaat naar een ingetogen of juist uitgesproken kleurenpalet; binnen elke woonstijl, zonder uitzondering, zorgt deze ontwerpregel voor vanzelfsprekendheid en eenheid.

04. Licht & Elektra

Met een goed lichtplan kun je elke sfeer creëren die je maar wilt. Rekening houdend met alle functies in de ruimte. Puur praktisch, voor de gezelligheid of het uitlichten van bijzondere elementen. Gecombineerd met een goed doordacht elektraplan zit alles op de juiste plek.

05. Keuken & Sanitair

Alle 7 stappen zijn van toepassing op het ontwerpproces van deze woonzones. In de basis zijn het technische ruimtes met heldere functies. Onmisbare woonvoorzieningen waar we meerdere malen per dag gebruik van maken. Jij bepaalt zelf de grenzen, van pure noodzaak tot heerlijke luxe.

06. Raamdecoratie & Stoffering

Voor elke situatie bestaat een passende oplossing, maar altijd met een ander ruimtelijk effect. Natuurlijke lichtinval, privacy en akoestiek zijn ook bepalend voor de uiteindelijk productkeuze.
Zoals bij elke stap gaat het om de juiste verhouding tussen vormgeving en functie.

07. Styling

Styling is een vak apart. Ondanks het kleinere schaalniveau is de impact groot, want alles valt nu samen. In de hoofdrol staan jouw dierbare items voor een persoonlijke twist.
Dit is de finishing touch van jouw nieuwe interieur.

++ Maatwerk

Ben je op zoek naar een unieke, slimme interieuroplossing specifiek voor jouw situatie? Of wil je gewoon een ontwerp waarvan er maar één op de hele wereld bestaat? Dat is het mooie van maatwerk. Speciaal voor jou gemaakt. Hoogstpersoonlijk.