fbpx

MoID Membership

Living on your own terms 

Wie leeft in een interieur dat ontworpen is volgens de DDCC MasterMethode© van Masters of Interior Design kent de impact van wonen op je lifestyle. 
Het is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je écht kunt ontspannen. Together. Alone.

Als MoID Member ontvang je exclusieve updates over de nieuwste facetten van wonen. Ontdek bijzondere services, slimme tools en de laatste productinnovaties om jouw leven te kunnen blijven verrijken.

MoID bestaat om jouw leven functionaliteit en betekenis te geven.

Direct naar:
DISCOVER - DESIGN - CREATE - CELEBRATE

Na het Interieur MasterPlan - En nu?

En, kun je je al voorstellen hoe het is om straks thuis te komen in je nieuwe interieur? Hoe heerlijk is dat! We hebben niet alleen je huis ingericht, maar ook direct je leven.

We hebben een sprong gemaakt van maanden. Nu is het de kunst om vast te houden aan jouw MasterPlan. Laat je niet van de wijs brengen. Door onze D-D-C-C methode weten we dat wat we nu samen bedacht hebben werkt. 

Met het MasterPlan kun je gericht gaan shoppen en offertes aanvragen. Je weet nu immers precies wat je zoekt, waardoor je eenvoudig de juiste keuzes kunt maken. 

Waarschijnlijk hebben we ook bij jou van een noodoplossing de wow-factor gemaakt. Mocht de aannemer vertellen dat het technisch anders opgelost kan worden, houd dan wel de vormgeving in stand. Ogenschijnlijk kleine dingen kunnen de grootste impact hebben op de absolute wow-factor. ◄

 • 1
  I7S controleren en aanvullen
 • 2
  Stalen aanvragen
 • 3
  CreateTeam selecteren
 • 4
  Shoppen en offerte aanvraag
 • 5
  START CREATE

Tip: Stick to the plan. We weten uit ervaring dat bouwers soms weerstand bieden op het ontwerp en je ook graag adviseren over vormgeving. Onthoud dat hun kracht in het praktische en uitvoerende ligt, niet zozeer in de esthetiek en jullie persoonlijke situatie.

Tip: Maak foto's van je huidige interieur. Het is leuk om een "Voor & Na" te hebben. Voor je het weet ben je vergeten hoe het was en voelt alles aan als vanzelfsprekend.

E-books Bibliotheek

Checklists

Checklists Woonzones

Discover

Het meest onderschatte onderdeel van het ontwerpproces. Zo haal je het maximale uit je huis. 
Samen brengen we jouw persoonlijke smaak en stijl in kaart en ontdekken welke woonoplossingen passen bij jouw ideale lifestyle.

De WoonAnalyse

Inspiratie: Pinterest

Test: Welk type bewoner ben jij?

Ontwerpregels: Heaven Eleven

Design 

De gedetailleerde uitwerking van Discover. Alles komt samen in het Interieur 7 Stappenplan.
Vormen en functies, kleuren en materialen worden vertaald naar concrete productvoorstellen. Alles voor een blijvend mooi interieur.

Hoe werkt SketchUp?

Stalen Aanvragen

Create Modules

Selecteer je eigen Create-Team en breng jouw nieuwe interieurontwerp tot leven.
Met onze tools houd je grip op het realisatietraject zodat het ook écht wordt, zoals we samen bedacht hebben.

Begrippenlijst

Verbouw Wensenlijst

Handige Adressen

CREATE Teams

CREATE Team Checklist

Sleutelcontract

Tip: 

Leg een iPad op de bouw neer met een stevige bumper case. Zo kan iedereen altijd alles over het ontwerp opzoeken.

Celebrate

Tijd voor een feestje en te genieten van je heerlijke nieuwe thuis. Waar je de ruimte hebt gekregen om te doen en laten wat je wilt.
Waar de spullen staan die jij mooi en belangrijk vindt en waar je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt.

Housewarming tips

Ask MoID

Mis je nog iets of heb je een goede aanvulling waar we alle MoID Members blij mee kunnen maken? Vertel het ons hiernaast.

Met het risico op dat we het te vaak vragen: deel je ervaring op Google, Facebook of onze site. Je helpt niet alleen ons, maar ook andere mensen die op zoek zijn naar de beste oplossing voor hun interieur.