fbpx

EEN BLIJVEND GOED INTERIEUR

Heeft jouw huis gebrek aan logica en structuur?


Interieur 7 Stappenplan

Transformeer je huis in een handomdraai! Volg ons online Interieur 7 Stappenplan.

Je hebt veel nagedacht over nieuwe indelingen en oplossingen. Misschien ben je zelfs wel aan het schetsen geweest. Maar je komt er niet uit. Stukje voor stukje, stap voor stap, ontleden, puzzelstukken verzamelen voor het grotere geheel. Je weet goed hoe het zou moeten zijn, maar je hebt nog geen idee hoe je er komt.

Je hebt een prima huis, je kan de meeste spullen kwijt, niet helemaal logisch ingedeeld, maar een gezellig leven. Inmiddels begin je je aan kleine dingen te storen, omdat lifestyle is veranderd. Je bent toe aan een nieuwe stap. 

Waar laat je je spullen? De post ligt op de tafel, vaak je sleutels kwijt, commentaar van partner over je opruimskills, aanrecht staat vol, oud papier stapelt zich op, kinderspeelgoed ligt overal, maar eigenlijk weet ook niemand waar de spullen thuis horen. Je bent eerst een halve avond aan het opruimen voordat je uitgeteld op de bank kan neerploffen...

Op het werk is alles zo heerlijk gesystematiseert, goed geregeld. Maar kom je thuis is er gebrek aan structuur, logica en praktische slimmigheden. En dat terwijl jij er daar juist zo goed in bent!
Jouw ideale interieur ziet er beslist anders uit dan je huidige woonsitatie. Maar hoe jouw ideale huis er precies uit ziet is onduidelijk. 

Je hebt geen zin in kleine stapjes maar in een big bang! 

Je wilt meer. Je wilt het nu goed doen. Je stelt hoge eisen, je hebt grote verwachtingen.
En de investering om het nu in 1x te doen is het je waard, omdat je weet wat het je gaat opleveren. 

Wat jij nodig hebt is een MasterPlan. Zodat het huis voor jou gaat werken in plaats van andersom.

Zo richt niet alleen je huis in, maar ook direct je leven. Omdat deze is continue in verandering is zal je huis moeten kunnen meebewegen. Je wilt groeien in een blijvend mooi interieur.


Interieur 7 Stappenplan

Transformeer je huis in een handomdraai! Volg ons online Interieur 7 Stappenplan.

Waar je het allemaal voor doet? 

Een thuis is waar alles op zijn plek staat, waar het opgeruimd is en blijft, waar de dingen zijn die jij voor jou belangrijk zijn. Zo hou je je lifestyle helder en overzichtelijk en heb je meer tijd voor de belangrijke dingen van het leven.