fbpx

Slimme indeling van een appartement in Rotterdam

Realisatie: 2022

Slimme indeling

Hoe maak je slim gebruik van het beschikbare oppervlakte van een appartement? Dat doe je door functies samen te voegen en door lange zichtlijnen te creëren. En dat is exact wat we gedaan hebben voor een slimme indeling van een appartement in Rotterdam. 

Hieronder kun je zien dat we de woonkamer en keuken in elkaar geschoven hebben om op deze wijze misschien wel 30m2 aan vloeroppervlakte te winnen. Zoals je kunt zien is zowel de zithoek als de keuken riant. Maar ook de eettafel doet daar niet aan onder. Door de eettafel en het kookeiland samen te voegen met een zuil voor de tv wordt een echte city lifestyle gecreëerd. Vanaf de bank heb je door de lage zit en de grootte en locatie van het tv meubel niet het gevoel in de keuken te zijn, maar waan je je in een grote huiskamer met uitzicht over de hele stad. Terwijl vanuit de keuken toch echt contact blijft bestaan met degene die ontspannen nop de bank zit. Een bankelement is specifiek op het uitzicht gericht, terwijl het andere juist intiemer is richting tv en keuken. 

De slaapkamer voelt aan als een luxe suite in een hotel. Door de Slimme indeling aan de andere kant van het Rotterdamse appartement, hoeft hier niet op ruimte bespaard te worden. Het bed staat riant tegen de grote decoratieve achterwand, terwijl de grote kastenwand de badkamer scheidt van de slaapkamer. Een vrijstaand bad voor het raam laat je terwijl je je met een wellness sfeer volledig ontspant wederom van het uitzicht genieten. 

Alle materialen in het appartement hebben zowel een rauw randje, als een subtiele luxe afwerking. Dat is te zien in de om maat gemaakte grepen van de kasten en schuifdeuren, maar bijvoorbeeld ook in de achterwand van de douche of de keuken. 

Leave a Reply 0 comments