fbpx

Van kleine hokjes naar een open ruimte

Wanneer je houdt van de bossen, wat is er dan beter dan wonen in een huis dat aanvoelt als een boshuis, midden op de Utrechtse Heuvelrug? Maar dan wel met al het comfort dat je maar kunt verwachten. Voeg daar een moderne, lichte stijl aan toe, met een leven dat draait om de keuken. Geniet van de perfecte zondagmorgen.

Een grote open ruimte, maar nog steeds het gevoel van knusse hoekjes te hebben. Er is een perfecte plek voor iedere activiteit in dit warme, maar lichte huis. Of je nu een boek wilt lezen bij de houtkachel of wilt Netflix binge watchen voor de tv. Of je nu gezellig tafelen met vrienden of juist samen rond het kookeiland wilt hangen.

Er zijn overal doorkijkjes en lange zichtlijnen. Toch zijn er ook wanden die de ruimtelijkheid doorbreken. Dit is wat het huis zijn comfort en gezelligheid geeft maar nog steeds de openheid behoudt.

Er is bewust geen tv bij de houtkachel. Perfect dus om te lezen, te kletsen of gezellig met een wijntje samen te zijn. Met zijn tweeën of met vrienden.