fbpx

Thedinga Bouw

Thedinga Bouw

Bij ThedingaBouw heeft u van prijsopgave tot oplevering en nazorg te maken met één aanspreekpunt. Afspraak is afspraak en wij reageren snel op uw vragen en opmerkingen. Naast het leveren van een hoge kwaliteit van de werkzaamheden, streeft ThedingaBouw naar een prettig bouwproces door u te ontzorgen d.m.v. goede voorbereiding en een persoonlijke, transparante en eerlijke benadering.

ThedingaBouw werkt samen met een vaste groep van vakmensen en vakbedrijven, waardoor ThedingaBouw een hoge kwaliteit kan garanderen.

Werkgebied

Noord-Brabant, Bommelerwaard

Contact

Email: [email protected]

Website: www.thedingabouw.nl

Telefoon: 06 1095 5321 / 06 8397 8202

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Wilco Thedinga

Opgegroeid in Zaltbommel, woon ik al weer sinds 1998 in Arnhem en later in Velp. Hier woon ik samen met mijn vrouw, dochter en twee zonen.

Direct na mijn HTS-opleiding bouwkundige bedrijfskunde ben ik bijna 20 jaar werkzaam geweest als calculator, werkvoorbereider, uitvoerder en projectleider bij 3 (middel)grote aannemersbedrijven. Het grootste gedeelte van deze periode was ik verantwoordelijk voor kleine tot grote projecten van calculatie tot oplevering.

Hier heb ik veel ervaring opgedaan in met name verbouw, renovatie en onderhoudswerken. Mede door de door mij uitgevoerde grote verbouwing van mijn eigen woning, weet ik goed wat het voor klanten betekent om bouwwerkzaamheden te laten uitvoeren.

Sinds januari 2015 ben ik gestart met ThedingaBouw. Veel aandacht voor de klant, meedenken, goede kwaliteit van werk, snel antwoord geven op vragen en duidelijke afspraken maken en nakomen. Dat is waar ik voor wil staan.

Dit doe ik samen met mijn broer, waardoor de voortgang van uw bouwproject altijd gegarandeerd is. Daarnaast werken wij samen met een aantal vakmensen, leveranciers en bedrijven, waar wij al jaren ervaring mee hebben. Daardoor kunnen wij een goede kwaliteit garanderen. En niet onbelangrijk: een scherpe prijs.

Berend Thedinga

Ik ben geboren en getogen en, na enige omzwervingen, sinds een paar jaren weer woonachtig in Zaltbommel, vader van 2 dochters .

Sinds 1986 ben ik werkzaam in de bouw, gestart als timmerman en sedert 1997 als uitvoerder. Als uitvoerder heb ik veel ervaring opgedaan met de uitvoering van projecten in de  renovatie en restauratie. Dit waren zowel kleine als grotere projecten.  Tevens heb ik ook veel ervaring met het bouwen/verbouwen op logistiek lastige plaatsen (bv in binnensteden en kantoren/hotels die tijdens de werkzaamheden in gebruik blijven door de klant). Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.

Sinds 2015 werk ik samen met mijn broer en staan wij samen voor een goede kwaliteit van werken en duidelijke communicatie, waarin de wensen van u als klant centraal staan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Thedinga Bouw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.