fbpx

Max de Ruiter

Max de Ruiter

Wij zijn De Ruiter Aannemersbedrijf.

Betrouwbaar bouwen met oog voor detail.

Aanbouw – verbouw – renovatie

Dat is wat wij doen en dat doen we goed. Door onze visie, ons technisch inzicht en ruim tien jaar ervaring. We houden van ons vak en geloven dat wensen op woongebied niet bij dromen moeten blijven.

Woonwensen?

Je wilt van je nieuwe huis het huis van je dromen maken. Jouw eigen stijl in jouw huis. Of je denkt over een verbouwing. Wellicht vraag je je af of er meer met de zolder kan? Of hoe je ruimte creëert voor een badkamer of keuken?

Transparant & betrouwbaar

We luisteren naar je ideeën, of helpen je met het vormen van ideeën. Hoe? Door jouw wensen te combineren met onze kennis en kunde. Door te zoeken naar oplossingen waarmee we binnen het budget het maximale bereiken voor onze klanten. De mogelijkheden die daaruit voortkomen delen we graag met je.

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag.

Werkgebied

Utrecht

Contact

E-mail: [email protected]

Website: deruiteraannemersbedrijf.nl

Telefoon: +31655734676 / +31623869552

Categorie:

Beschrijving

Wij zijn De Ruiter Aannemersbedrijf.
Betrouwbaar bouwen met oog voor detail.

– Max en Emiel de Ruiter –

Wij geloven dat thuis meer is dan een dak boven je hoofd. Een huis is waar je thuiskomt, waar je lief en leed deelt. Waar je op zaterdag pannenkoeken met je kinderen eet aan een grote eettafel in de aanbouw. Waar je zondag uitgerust wakker wordt in je slaapkamer met dakkapel en op maandag fris aan de week begint in je nieuwe badkamer. Thuis is een huis dat invulling geeft aan jouw dromen. Om die woondromen te bereiken staan wij voor je klaar.

De Ruiter Aannemersbedrijf (ver)bouwt op een manier die voor jou zo zorgeloos mogelijk verloopt. Wij helpen je jouw droomhuis of –plek te realiseren door de planning en organisatie, en daarmee jouw zorgen, uit handen te nemen. Dat doen we met plezier, heldere communicatie en oog voor elk detail.

Dit doen wij met een netwerk van bouwprofessionals. Hierdoor bieden wij voor elk deel van de (ver)bouwvraag de beste oplossingen. Duurzame oplossingen voor onze klant en onze omgeving, met gebruik van verantwoorde materialen en isolatie vinden we belangrijk. Daarmee worden woondromen werkelijkheid, zonder zorgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Max de Ruiter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *