Methode

COVID 19

Tijdens COVID-19 werken wij op een aangepaste wijze, maar met een even goed resultaat.

Meer weten? Vraag ernaar tijdens je kennismaking

“MoID is ……anders!! En da’s best leuk."

profile-pic

MoID is ……anders!! En da’s best leuk. Sven en Marc ontwerpen op basis van persoonlijk contact en verdiepen zich in wat je echt wil. Dus geen vragen als: "wat voor kleur op de muur vind je mooi?" maar veel meer “wat betekent een huis voor jou”. Samen ga je echt op zoek naar jouw ideale huis. Daarnaast zij ze uitzonderlijk stipt in alle afspraken. Het resultaat was dat we een huis kochten en een thuis kregen. We kunnen iedereen Masters of Interior Design van harte aanraden. Waar vind je dat nog, creativiteit, punctualiteit, enthousiasme en dan ook nog een erg prettige mensen in de omgang. De beloofde wowfactor hebben ze meer dan waargemaakt.

Peter, Desiree & Max, Prinsenbeek
profile-pic

We hebben Masters of Interior Design ingeroepen om ons (licht)plan te bekijken. We hebben erg goede adviezen gehad waar we zelf niet opgekomen waren. Masters of Interior Design is aan te bevelen !!!

Majolieke Nieuwlaat

“...Het resultaat voelt als de ultieme co-creatie... Hoe herkenbaar en logisch."

profile-pic

Sven en Marc hebben eind vorig jaar een prachtig ontwerp voor onze keuken en woonkamer gepresenteerd! En dat was een enorm mooi en inspirerend proces. 'MasterPlan' is echt het juiste woord.

Hoewel de mannen het verrassende ontwerp hebben bedacht, hebben wij het gevoel dat we vooral hebben samengewerkt; het resultaat voelt als een ultieme co-creatie.

De meerwaarde van twee architecten werd ons op de MasterPlan dag direct duidelijk! Onze ideeën, wensen en gedachten gingen in een snelkookpan waarmee Sven en Marc ieder vanuit hun eigen zienswijze met elkaar in discussie gingen. Niet om een compromis te bereiken, maar om tot het beste resultaat te komen. En het resultaat was direct een schot in de roos. Zo treffend waren al onze wensen in een ontwerp samengebracht. Hoe herkenbaar en logisch. Zelf hadden we het nooit kunnen bedenken. Op naar de volgende fase: let's Create!

Joost & Jannet, Amersfoort

Het maximale eruit halen!

profile-pic

Masters of Interior Design is creatief en zoekt met veel enthousiasme de uitdaging op om het maximale eruit te halen. Hij is daarbij erg betrouwbaar en prettig in de samenwerking.

Lonneke Verbunt

Ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben

profile-pic

We hebben een klein huis, maar dankzij slimme en creatieve oplossingen is er veel ruimte gecreëerd. Geen plek in de ruimte wordt niet benut. Het huis had eerst twee kamers en weinig opbergruimte. Nu hebben we drie kamers en ruim voldoende opbergruimte! En dat terwijl het huis groter lijkt geworden. Ik vind dat MoID sterk is met vormen, kleur en licht. Speelse verrassende effecten op plekken waar je het niet verwacht. Zo heeft hij onze donkere kleine badkamer omgetoverd tot een lichte ruimte die rust uitstraalt. MoID werkt op een prettige en professionele manier. Ze komen met ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Een echte aanrader!

Else

Het ruimteprobleem dat ik had, is volledig opgelost

profile-pic

MoID heeft me geadviseerd in het op een creatieve manier gebruikmaken van mijn kleine woning. Het ruimteprobleem dat ik had, is volledig opgelost door een efficiente, eye-catching indeling en ontwerp. Vrienden en kennissen die ik in mijn huis ontvang, maken hier altijd complimenten over.

Erik

“...Het uitgewerkte 3D-model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten..."

profile-pic

We wilden van ons nieuwe huis ons ‘droomhuisje’ maken. We hadden een wat kleinere woning gekocht waar volgens ons veel van te maken was, maar waar ook een goed plan voor nodig was. En daar konden we wel wat hulp bij gebruiken.

Na een kennismakingsgesprek hebben we voor Marc en Sven gekozen… de klik voelde direct goed. Omdat we al een aannemer hadden geselecteerd gingen we met Masters of Interior Design voor de optie van twee MasterPlan dagen; twee dagen met z’n vieren om de indeling en inrichting van ons huis te bepalen. Onze wensen en ideeën werden door Marc en Sven omgewerkt in concrete plannen, maar dan minstens twee treetjes hoger dan wij zelf hadden kunnen bedenken.

Deze co-creatie leverde ons na twee hele leuke en inspannende dagen een visualisatie in 3-D waar we helemaal gelukkig van werden; spannend, gedurfd en ontzettend ‘wij’.

Als we het ontwerp lieten zien aan vrienden en familie kregen we steevast de vraag of we zelf ook nog enig inbreng hadden gehad. En dat was nu juist het mooie, Marc en Sven hebben heel goed geluisterd waardoor het eindproduct echt voelde als een resultaat van vier personen!

De toegevoegde waarde heeft zich inmiddels in de praktijk uitbetaald. Het uitgewerkte 3-D model blijkt een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten!

De toegevoegde waarde van de MasterPlan dagen heeft zich inmiddels in de praktijk ruimschoots uitbetaald. In de eerste plaats tovert het iedere keer een glimlach op ons gezicht. Het uitgewerkte 3-D model blijkt ook een uitstekend communicatiemiddel met de aannemer en andere specialisten. Het levert ons daarnaast een handige ‘shoppinglist’. En minstens zo belangrijk, het model neemt de rol van scheidsrechter op zich en helpt ons om ‘onze’ discussies te beslechten!

Erik & Michelle, Gouda
4 sides to the design method

1 + 1 = 11

WAAROM DIT SYSTEEM?

We weten dat als we goed voor het proces zorgen, zal het resultaat voor zichzelf zorgen. We rusten niet voor het ontwerp elke zorg / vraag heeft beantwoord. Hoe klein ook. Die obsessie om daar achter te komen, is het recept geworden voor iets buitengewoons. Omdat een interieur kan bijdragen op zoveel verschillende manieren aan geluk en succes in je leven.

Alle voordelen op een rij:

 1. Jouw huis in 3D, zo kun je perfect zien hoe het wordt;
 2. Ultieme co-creatie: we ontwerpen samen met jou;
 3. Je hoeft de deur niet uit want wij komen bij je thuis;
 4. Heldere spelregels garanderen het beste resultaat;
 5. Realistisch, praktisch uitvoerbaar interieurontwerp;
 6. Jij bent de basis voor jouw nieuwe interieur;
 7. Grip op de situatie door juiste tools en handvatten;
 8. Eenvoudig goed beargumenteerde beslissingen nemen;
 9. Kort traject, direct resultaat en tijdsbesparend;
 10. Het systeem is onafhankelijk van smaak of stijl;
 11. Binnen 2-3 dagen heb je een MasterPlan voor je hele interieur.

 

“Stay committed to your decisions,
​but stay flexible in your approach.”

– Tony Robbins

 

Wat zijn jouw plannen?


We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal en horen graag hoe we je kunnen helpen.

 

>
close

GRATIS!

Het
meest Complete Handboek om Jouw Interieur te Verbeteren

Let op: geen e-mail adres nodig!