DDCC Master Method©

Waarom dit systeem?

Je gaat nu een hoop geld aan je huis uitgeven. Dat heb je al besloten.
Maar dat geld wil je natuurlijk wel goed besteden. 
Achteraf wil je geen spijt hebben van verkeerde keuzes die gemaakt zijn, toch?

Wij geloven dat op welke manier jij je woonwensen ook wilt realiseren,
het allerbelangrijkste niet is ‘hoe’ het er uit moet komen te zien,
maar ‘waarom’ het er zo uit moet komen te zien:

Waarom wil je iets zo graag?
Wat levert het je op?
Waarom kan het jouw leven verbeteren?
Waarom word jij hier gelukkig van?
 

Dát gaan we ontwerpen. Dát is Living On Your Own Terms.

“Als het klopt, dan weet je dat je interieur ook mooi blijft!”

Wat heb je aan een mooi huis als het niet werkt?

"Keer op keer zagen we bij onze opdrachtgevers het volgende:
Ze wilden een zekere onrust in hun lifestyle oplossen met extra vierkante meters,
een nieuwe woonstijl of een ander huis.
Voor een deel werkt dat, maar het is vaak een tijdelijke of vooral incomplete oplossing.
Zonder enige garantie op succes."
- Marc Müskens

Het is de symptomen bestrijden zonder de oorzaak of de kern aan te pakken.

“Hoe zorg ik dan dat mijn woonplannen straks wel goed uitpakken?”

Het goede nieuws is: Bijna iedere interieurarchitect kan jou daarbij helpen. Detaillering, finesse, kwaliteit en vakmanschap mag je in het interieur ontwerp van elke interieurarchitect verwachten. Maar er is één heel belangrijke stap waar te snel aan voorbij wordt gegaan. 

De grote fout die bijna iedereen maakt

Het in kaart brengen én oplossen van alle dagelijkse processen in huis, daar stapt iedereen, ook alle designers, makkelijk overheen. Juist het opsporen van deze kleine tijdsverslinders en energievreters zijn van grote impact op jouw leven. Deze staan jouw vrijheid, plezier, succes en geluk letterlijk in de weg. 

Dit is precies de reden waarom wij de DDCC Master Method hebben ontwikkeld: Om voor jou het verschil te maken tussen een fijne lifestyle en een leven volledig op jouw eigen voorwaarden.

interieur ontwerp vergelijk
Interieur ontwerp Masters of Interior Design Method

DDCC Master Method©

by Masters of Interior Design

We weten dat als we goed voor het proces zorgen, het resultaat voor zichzelf zal zorgen. We rusten niet voor het interieurontwerp elke zorg en vraag heeft beantwoord. Hoe klein ook. De obsessie om dáár achter te komen is het recept geworden voor iets buitengewoons. Omdat een interieur kan bijdragen op zoveel verschillende manieren aan geluk en succes in je leven." - Masters of Interior Design

De DDCC Master Method© is een effectieve en diepgaande werkwijze, waarmee we direct tot de kern komen.
Hierdoor kunnen we in een zeer kort tijdsbestek een hoogstpersoonlijk interieur ontwerp maken. Tot in detail.


Interior Design Method - Discover

Discover

Discover is het meest waardevolle en bijzondere onderdeel van onze unieke interieur ontwerp methode. Tevens het meest onderschatte onderdeel van het interieur ontwerp proces. Daar waar anderen starten met te kijken naar het huis, beginnen wij bij jou. Want dáár vinden we de oplossing.

Jij

De WoonAnalyse is slimme vragenlijst, ontwikkeld om razendsnel te doorgronden waar de oplossing ligt voor jouw woonvraagstuk. We laten je op een andere manier naar jouw lifestyle en interieur kijken om samen te ontdekken waar we de grootste meerwaarde voor jouw interieur kunnen creëren. 

Activiteit

Met de MoID activiteitentemplate, De Landingsbaan, brengen we alle dagelijkse processen helder in kaart. Wat ben je gewend in je huidige situatie? Wat kan er verbeterd worden? Wat wil je absoluut voorkomen? Zo komen we erachter waar jouw nieuwe interieur exact aan moet voldoen, om de lifestyle te realiseren waar jij al zolang van droomt. 

Stijl

Of jij en je partner qua smaak niet op één lijn zitten, of dat je zelf het perfect plaatje nog niet hebt kunnen vinden. We zouden MoID niet zijn als we geen systeem hadden bedacht om jouw persoonlijke woonstijl exact te kunnen definiëren. Ons StijlModel lost het op, zonder compromissen.  

Architectuur

‘Wat wil jij’ versus ‘Wat wil het huis'. Jouw antwoorden, jouw wensen leggen we als een filter over de plattegrond van het huis. Wat zien we? Waar gaat het mis? Wat moeten we oplossen?
Met de ontwerptheorie van Vlakken, Schijven en Blokken creëren we ruimte, rust een eenheid.

DISCOVER is de garantie voor een blijvend goed interieur met alle flexibiliteit voor de toekomst.


Interior Design Method - Design

Design

Dit is wat de meeste mensen zien als het vak ‘interieurarchitectuur’. Dit zijn ‘de mooie plaatjes’, smaakvolle combinaties, bijzondere kleuren en materialen, prachtige details… maar nogmaals: dat het een mooi interieur ontwerp wordt, daar mag je vanuit gaan. Dat is ons vak.

Het gaat erom hoe je tot het DESIGN bent gekomen.

Bij het onderdeel DESIGN vertalen we vormen en functies naar exacte productvoorstellen en materialen, vastgelegd volgens het Interieur 7 Stappenplan. Samen met het 3D-model en I7S Tekeningenset vormt dit document de basis voor het contract tussen jou als opdrachtgever, de aannemer en leveranciers.

Hiermee wordt het ook écht zoals we samen bedacht hebben.


Interior Design Method - Create

CREATE

De realisatie van jouw Interieur Masterplan. Op basis van jouw persoonlijke wensen stellen we het juiste CreateTeam samen. Ook dit proces gaat volledig op jouw voorwaarden. Jij bepaalt.

Met onze Create Modules en het C.A.R.E. Model houden we ten aller tijden grip op jouw verbouwing. Zo verloopt de realisatie gecontroleerd en creëeren we rust en zekerheid.


Interior Design Method - Celebrate

Celebrate

Time for what you love, Space for what you need

Nu weet je hoe je het verschil kunt maken tussen een fijne lifestyle en een leven volledig op jouw eigen voorwaarden. Klik op de button hieronder om met ons het Interieur Masterplan voor jouw lifestyle te maken. 

Interieur ontwerp Masters of Interior Design Method

Discover, Design, Create... Celebrate!

Na de 3 MasterPlan dagen was het ontwerp wat mij betreft 'af'. Heb ik daar nu zoveel voor betaald? Totdat ik zag wat de mannen in de uitwerktijd allemaal hadden gedaan, gedetailleerd en uitgezocht. Tot op de millimeter is onze lifestyle hierin verwerkt. Dat komt door die grondige analyse. Ze kennen ons echt. Het is de investering meer dan waard! "
Marcel, Rhoon

Het resultaat is spannend, gedurfd en ontzettend ‘wij’!"
Michelle, Gouda

Sven en Marc ontwerpen op basis van persoonlijk contact en verdiepen zich in wat je echt wil. Dus geen vragen als: 'wat voor kleur op de muur vind je mooi?' maar veel meer 'wat betekent een huis voor jou.' Samen ga je echt op zoek naar jouw ideale huis." 
Desiree, Prinsenbeek

De hele opzet van MoID is uniek: ’Wat doe je in huis?’ in plaats van ‘Wat vind je mooi?’
Hierdoor ga je heel anders denken over hoe je je huis inricht." 
Aernout, Den Haag

1000+
Clients

400+
Projects

1
Failure

 

>