fbpx

Als je op deze manier naar het interieurvak gaat kijken, is je wereld nooit meer hetzelfde!

Ontdek hoe je op eenvoudige wijze ieder interieur ontwerp 3x zo snel en succesvol kan afronden!

Marc Müskens

Ontdek hoe je ieder project
soepel en succesvol laat verlopen: 

 • Krijg een veel leukere, betere band met je klanten
 • Op deze manier weet je veel beter wat je opdrachtgevers echt willen
 • Ga meer per uur en per opdrachtgever verdienen
 • Zorg ervoor dat je opdrachtgevers je begrijpen
 • Voorkom dat je klanten steeds alle kanten op fladderen
 • Creëer een bijzondere beleving voor jou en je opdrachtgever

Herken je dat, dat je een superleuk nieuw project start. De opdrachtgevers zijn leuke, spontane mensen en ze geloven heilig in jouw kunnen. Maar, gaandeweg in het proces lijkt alles steeds stroperiger te gaan. Steeds moeilijker...  

Ze nemen niet meer alles van je aan en ze beginnen steeds meer alle kanten op te fladderen. De eerst zo vriendelijke, leuke opdrachtgevers stellen steeds meer vragen en je project lijkt niet te willen vorderen. Het is best mooi, maar toch wel afgeweken van wat je van plan was. 

Wat is er aan de hand? Hoe kan dit?

Het vertrouwen dat je onderling in het begin had is verdwenen en dat komt niet door jou voor zover je weet. Je hebt toch echt wel goede ideeën aangedragen en ook nog eens meer tijd en energie erin gestopt dan van tevoren afgesproken.

Maar nog lijkt het niet lekker te lopen. Nog steeds heb je het niet goed op de rit gekregen. 

Komt dat nu door die moeilijke vragen? Komt dat doordat je zelf niet duidelijk bent ofzo? En hoe los je dit op? Hoe breng je dit project nu soepel naar een goed einde? En hoe kun je dit in de toekomst voorkomen?

Heaven Eleven Interieur Training

Enkele jaren terug ontdekte ik waarom het ene project succesvoller was dan het andere. Ik paste de uitkomst hiervan toe op ieder project. De ontwerpstudio van mijn compagnon en mij nam een vlucht. Alles wat ik tot dat moment altijd op gevoel deed, bleek in een aantal basisprincipes te vangen.
Deze basisprincipes werden mijn religie!

Ik kon precies aanwijzen waar het bij oude ‘minder succesvolle projecten’ fout was gegaan.
Namelijk…
 als ik met één of meer van deze basisprincipes had gebroken.
In deze training ga ik jou deze 11 basisprincipes leren.

Dit is wat je krijgt wanneer je je aanmeldt

Direct na aanmelding krijg je toegang tot onze volledige Heaven Eleven video training waarin ik je alle basisprincipes uitleg en je ze eigen kunt maken. Na de training ben je in staat om aan de hand van deze basisprincipes je opdrachtgevers perfect door jouw ontwerpproces te begeleiden.

Soepele projecten

Je klanten stoppen met 'fladderen' omdat ze vanaf nu precies weten waar je voor staat en hoe je werkt. Ze weten met welke beweegredenen, op welke basis je beslissingen neemt, hun adviseert.

Projecten lopen hierdoor niet alleen veel soepeler, maar gaan ook sneller. Tel uit je voordeel!

Meer waardering voor je werk

Ze zullen het ontwerp nóg beter waarderen. Het ontwerp en proces zal logisch voor je opdrachtgevers voelen. Natuurlijk en vanzelfsprekend.

En natuurlijk, het wordt ook prachtig! Dat kan niet anders!

Creëer Bijzondere ervaringen

Je gaat je opdrachtgevers een bijzondere ervaring geven. Daarbij zul je op een dieper level komen. Jij, maar zeker ook je klanten. Ze zullen ervaren dat er maximaal naar ze geluisterd wordt, ze voelen zich begrepen.

Het namelijk zo dat de klant zich begrepen moet voelen, in plaats van dat ze jouw begrijpen.  

Over Marc

Onder begeleiding van Li Edelkoort en Liesbeth van der Pol studeerde Marc Müskens (1983) in 2007 af aan de gerenomeerde Design Academy Eindhoven. In 2008 opende Marc Müskens trots de deuren van zijn eerste ontwerpstudio en brak direct door in het TV programma Top Stylist.

Door zijn zijdelingse ervaring in het internationale toerisme en de entertainment sector leerde Marc verwachting te overtreffen en verlangens te vervullen. Toen Marc dit talent ging inzetten in zijn eigen ontwerpbureau, kreeg hij al snel door dat het vak niet gaat over ‘mooie dingen je huis in slepen’. Hier zat meer achter. Veel meer. De impact van wonen was vele malen groter dan vooraf aangenomen.

Blije cursisten

Bruna

Vastgoed creative

Ik ben echt onder de indruk van wat Marc mij in deze training geleerd heeft!

Ik ben echt onder de indruk van wat Marc mij in deze training geleerd heeft. Over de heldere stapsgewijze uitleg van Marc en de kwaliteit van deze cursus.

Emmely

Styliste

Met de tips en adviezen van Marc kan ik echt aan de slag!

Nu ik de tips en adviezen van Marc heb gehad, weet ik wat mij te doen staat om mijn klanten beter te helpen met interieur styling. Ik kan aan de slag!

Brigit

Interieur ontwerper

Marc heeft met heel duidelijke basisprincipes mij geweldige inzichten gegeven!

Niet alleen qua ontwerp, dat weet ik wel, maar vooral over hoe ik het traject met klanten het beste kan insteken.


Cursus Modules

Wat je allemaal gaat leren:

1

Module 1: De Impact van Interieur

In deze introductie-module leer ik je wat het ultieme doel is van een goed interieur. Waarom een goed interieur zo belangrijk is en wat je kunt betekenen voor je opdrachtgevers. Ook leer ik je een methode hoe je snel achter hun diepste wensen komt.

2

Module 2: 80/20 regel

In deze module ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat je ontwerpproces veel soepeler gaat. Ook ontdek je hoe je tijdsvreters kunt elimineren en in een veel sneller tempo betere resultaten kunt behalen. 

3

Module 3: Creating Moments

Een goed interieur zorgt ervoor dat er mooie herinneringen gemaakt kunnen worden. Deze herinneringen zijn momenten. In deze module leer ik jou deze momenten te onderzoeken en zo goed mogelijk te ontwerpen.

4

Module 4: Check in met je opdrachtgever

In deze module leer ik je hoe je achter de 'terms' van je opdrachtgever komt. Je ontdekt welke vragen je aan je klant moet stellen om te weten wat je klant nu écht wilt. Hierdoor kun jij van ieder project een mega succes te maken!

5

Module 5: Heaven Eleven Basisprincipes

Deze module is de grote game-changer nadat je de voorgaande modules hebt geïmplementeerd. Hier leer ik je de exacte basisprincipes die je nooit meer zal vergeten. Iedere spelregel wordt duidelijk in een video uitgelegd met extra voorbeelden. Na deze module zullen jouw opdrachten nooit meer hetzelfde zijn!

Bonus

Living On Your Own Terms!

In de BONUS module 'Living On Your Own Terms' ontdek je hoe je een interieur kunt vormgeven dat je opdrachtgevers helpt te leven op hun eigen voorwaarden. Dit doen we aan de hand van 8 duidelijke voorbeelden. Dit is de impact van een goed doordacht interieur.

Ik ga je leren hoe je eenvoudig achter de ‘terms’ van jouw opdrachtgever kunt komen. Zo ontstaat er een blijvend goed interieur, passend bij hun lifestyle.

Exclusieve Extra Bonussen

Maar er is meer dan alleen de bovenstaande modules. Onderstaande exclusieve bonussen krijg je ook wanneer je je inschrijft voor deze interior design training. 

Gratis lidmaatschap van de 'H11' Community Group

Krijg 1 jaar exclusief toegang tot de besloten H11 Community Group twv. € 97. Hier kun je connecten en samenwerken met andere interior design professionals.

Heaven Eleven Werkboek
'Interieurs met Impact'

Ontvang het 55 pagina's dikke digitale werkboek met daarin alle basisprincipes. Het wordt je ultieme handboek, gids en naslagwerk.

'How To Break The Rules'
Bonus Video

Als je alle basisprincipes onder de knie hebt, leren we in deze Bonus Video de geheime tips om de ultieme WOW-factor bij je klant te bereiken. 

Wat maakt deze training anders
dan andere interieur trainingen en workshops?

De meeste opleidingen, cursussen en training in ons vak richten zich op succesvoller worden door 'creatiever' te worden. Maar dat werkt niet. Daar ben je wel achter.
Je bent al creatief. Wat je nodig hebt om leukere projecten te draaien, is niet nóg meer creativiteit, maar een manier om je projecten eenvoudig succesvoller te maken.


We gaan je deze methode leren. Een systeem, basisprincipes, maar… betekent het nu dat je niet meer ‘op je gevoel kan werken’? Dat er geen ruimte meer is voor spontaniteit? Dat je niet meer lekker vrij kunt ontwerpen? NEE, het omgekeerde is waar.


Er is meer ruimte voor spontaniteit en creativiteit.


Het enige waar je je van bewust moet zijn, is dat deze regels altijd op de achtergrond in werking zullen zijn. Je kunt nu nog creatiever, nog meer ‘outside the box’ denken. Met de combinatie van deze kennis, deze basisprincipes en jouw intuïtie en creativiteit zul je mooiere en betere ontwerpen maken dan je ooit voor mogelijk zou hebben gehouden.
 Je zult jezelf en je klant keer op keer overtreffen. Ik spreek uit ervaring. Hiermee kun je wat je het allerliefste doet nóg meer doen, en beter dus!


Als jij bereid bent om je volledig open te stellen en alle informatie als een spons op te slurpen dan zul je deze kennis eenvoudig eigen maken. Test het uit, speel ermee, pas het toe. Dat is misschien nog wel het leukste, het is niet moeilijk!

Heaven Eleven verdient zich zó terug!

Nadat ik de Heaven Eleven basisprincipes in mijn ontwerpbureau had ingevoerd, kon ik al snel mijn uurtarief verhogen. Ook groeiden mijn opdrachten van enkele ruimtes naar hele villa's en krijg ik minimaal € 30.000 per project betaald. Deze training laat precies zien hoe ik dit voor elkaar heb gekregen en leer ik jou hoe jij dit ook kunt doen!

Maar dat niet alleen, doordat projecten soepeler en sneller verlopen, was ik ook nog eens minder tijd per opdracht kwijt. Hierdoor had ik ruimte voor een stuk meer opdrachten. En - een leuke bijkomstigheid - doordat ik meer verdiende kon ik eindelijk de woonitems waar ik altijd van droomde kopen voor mijn eigen interieur.

Kortom:

 • Krijg een veel leukere, betere band met je klanten
 • Op deze manier weet je veel beter wat je opdrachtgevers echt willen
 • Ga meer per uur en per opdrachtgever verdienen
 • Zorg ervoor dat je opdrachtgevers je begrijpen
 • Voorkom dat je klanten steeds alle kanten op fladderen
 • Creëer een bijzondere beleving voor jou en je opdrachtgever
Heaven Eleven Interieur Training

Voor interieurontwerpers, interieur stylisten en andere interieur professionals

397excl. btw

€ 997,-

 • Je bepaalt zelf je eigen tempo
 • Alle content is direct toegankelijk
 • 5 cursus modules
 • BONUS: Living On Your Own Terms module
 • BONUS: 1 jaar toegang tot de H11 Community
 • BONUS: Mega waardevol werkboek
 • BONUS: How to break the rules Bonus video
Niet goed GELD Terug
garantie
100% tevredenheid-garantie

Als, om wat voor reden dan ook, je niet blij bent met deze training, dan krijg je je volledige investering op ieder moment in de komende 30 dagen terug. Mocht iets niet werken, of kom je ergens niet uit, neem dan contact op met ons support team zodat we je ofwel kunnen helpen om resultaten te krijgen, ofwel je investering kunnen terugstorten.

Laat je ontwerpstudio een vlucht nemen!

Start vandaag nog met de Heaven Eleven video training

Een persoonlijke noot

Keer op keer zag ik bij mijn opdrachtgevers dat ze een zekere onrust in hun lifestyle wilden oplossen met extra vierkante meters, een nieuwe woonstijl of een ander huis. 

Voor een deel werkt dat, maar het is vaak een tijdelijke of vooral incomplete oplossing. Zonder enige garantie op succes. Het is de symptomen bestrijden zonder de oorzaak of de kern aan te pakken.

Daarom heb ik deze training ontwikkeld. De principes die we je gaan leren werken altijd. Samen gaan we heel veel mensen gelukkig maken.

Ps. Mocht je nog niet zeker weten of dit iets voor jou is, klik dan op de button hieronder en laat ons weten wat er in je gedachten speelt, zodat we met je mee kunnen denken.

Marc Müskens
Heaven Eleven Interieur Training

Voor interieurontwerpers, interieur stylisten en andere interieur professionals

397excl. btw

 • Verbeter je relatie met je opdrachtgevers
 • Ontdek makkelijker de essentie van wat je opdrachtgever zoekt
 • Altijd soepele projecten, geen 'fladderende' klanten meer!
 • Creëer een bijzondere ervaring voor je opdrachtgever en jezelf