fbpx

Business Boost Training voor interieurontwerpers en stylisten

Weet wat de klant écht wil - Direct het juiste advies geven -
Je ontwerpstudio neemt een vlucht

Marc Müskens

Klanten begrijpen je beter

ze volgen je adviezen op

De mooiste interieurs

"Je hoeft niet te worstelen met je klanten"

 • Ik ben creatief, niet zakelijk!
 • De klant weet helemaal niet wat 'ie wil
 • Mijn klanten begrijpen vaak niet wat ik bedoel
 • Ze snappen niet waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt
 • Mijn klanten doen niet wat ik zeg
 • Kon ik het ze maar duidelijk maken
 • Ik heb genoeg ideeën, maar ik krijg ze niet "verkocht"
 • De klant komt steeds met aanpassingen en toevoegingen
 • Mijn klanten fladderen alle kanten op
 • Het wordt zoveel mooier en beter als ze daarmee zouden stoppen!
 • Als ze toch eens wat meer naar mij zouden luisteren...

Het is tijd om de controle te pakken
en alleen nog maar leuke projecten te maken!

Meld je aan

Meld je aan voor de
Business Boost Training

Volg de training

Volg de training vanuit huis in je eigen tempo

maak de mooiste interieurs

Maak de mooiste interieurs
die je ooit hebt bedacht

Klik om af te spelen

 

Over Marc

Onder begeleiding van Li Edelkoort en Liesbeth van der Pol studeerde Marc Müskens (1983) in 2007 af aan de gerenomeerde Design Academy Eindhoven. In 2008 opende Marc Müskens trots de deuren van zijn eerste ontwerpstudio en brak direct door in het TV programma Top Stylist.

Door zijn zijdelingse ervaring in het internationale toerisme en de entertainment sector leerde Marc verwachting te overtreffen en verlangens te vervullen. Toen Marc dit talent ging inzetten in zijn eigen ontwerpbureau, kreeg hij al snel door dat het vak niet gaat over ‘mooie dingen je huis in slepen’. Hier zat meer achter. Veel meer. De impact van wonen was vele malen groter dan vooraf aangenomen.

Blije cursisten

Bruna

Vastgoed creative

Ik ben echt onder de indruk van wat Marc mij in deze training geleerd heeft!

Ik ben echt onder de indruk van wat Marc mij in deze training geleerd heeft. Over de heldere stapsgewijze uitleg van Marc en de kwaliteit van deze cursus.

Emmely

Styliste

Met de tips en adviezen van Marc kan ik echt aan de slag!

Nu ik de tips en adviezen van Marc heb gehad, weet ik wat mij te doen staat om mijn klanten beter te helpen met interieur styling. Ik kan aan de slag!

Brigit

Interieur ontwerper

Marc heeft met heel duidelijke basisprincipes mij geweldige inzichten gegeven!

Niet alleen qua ontwerp, dat weet ik wel, maar vooral over hoe ik het traject met klanten het beste kan insteken.

Interieur Business Boost Training

De Business Boost Training levert je op:

 • Je interieuradviezen worden volledig opgevolgd
 • Altijd het juiste advies geven
 • Vanaf nu snappen klanten jouw ontwerpkeuzes
 • Je klanten fladderen niet meer alle kanten op
 • Krijg een betere én leukere band met je klanten
 • Klanten waarderen je creatieve ideeën
 • Je interieuradviezen worden volledig opgevolgd
 • Altijd het juiste advies geven
 • Vanaf nu snappen klanten jouw ontwerpkeuzes
 • Je klanten fladderen niet meer alle kanten op
 • Krijg een betere én leukere band met je klanten
 • Klanten waarderen je creatieve ideeën

* De meeste interieurontwerpers en stylisten realiseerden ze zich niet dat ze al jaren vast zaten.
Deze Business Boost Training geeft je ontwerpstudio een vlucht.
 

Dit is wat opdrachtgevers zeggen
wanneer je werkt volgens de basisprincipes uit de training: 

Wat maakt deze training anders
dan andere interieur trainingen en cursussen?

De meeste interieurontwerpers en stylisten denken dat ze succesvoller kunnen worden door te werken aan hun creativiteit en portfolio. Maar dat werkt niet!

Wat je nodig hebt om leukere projecten te draaien, ie niet nóg meer creativiteit, maar een manier om je projecten eenvoudig succesvoller te maken. 


Met de Interieur Business Boost Training gaan we je deze methode leren. De basisprincipes, een systeem, maar... Betekent dit nu dat je niet meer 'op je gevoel kan werken'? Dat er geen ruimte meer is voor spontaniteit? Dat je niet meer lekker vrij kunt ontwerpen? NEE, het omgekeerde is waar.


Er is juist meer ruimte voor spontaniteit en creativiteit.


Tijdens de Interieur Business Boost Training leggen we je uit waarom de meeste van ons al die tijd de verkeerde focus hebben gehad. En als we dat blijven doen, kom je geen stap verder met je ontwerpstudio. We leren je de bewezen basisprincipes waardoor je jouw creatieve ideeën kunt onderbouwen en je klanten je adviezen zullen opvolgen. En je zult zien dat klanten je graag meer willen betalen!


Direct na aanmelding krijg je toegang tot onze volledige Interieur Business Boost Training. In 5 modules, die je in je eigen tempo vanuit huis kunt volgen, gaan we je leren hoe je opdrachtgevers perfect door jouw ontwerpproces kunt begeleiden. 


Dus klik hieronder op de 'Button' en meld je direct aan voor de
Interieur Business Boost Training.

Bonus

Living On Your Own Terms!

In de BONUS module 'Living On Your Own Terms' ontdek je hoe je een interieur kunt vormgeven dat je opdrachtgevers helpt te leven op hun eigen voorwaarden. Dit doen we aan de hand van 8 duidelijke voorbeelden. Dit is de impact van een goed doordacht interieur.

Ik ga je leren hoe je eenvoudig achter de ‘terms’ van jouw opdrachtgever kunt komen. Zo ontstaat er een blijvend goed interieur, passend bij hun lifestyle.

Training Modules

Wat je allemaal gaat leren:

1

Module 1: De Impact van Interieur

In deze introductie-module leer ik je wat het ultieme doel is van een goed interieur. Waarom een goed interieur zo belangrijk is en wat je kunt betekenen voor je opdrachtgevers. Ook leer ik je een methode hoe je snel achter hun diepste wensen komt.

2

Module 2: 80/20 regel

In deze module ontdek je hoe je ervoor kunt zorgen dat je ontwerpproces veel soepeler gaat. Ook ontdek je hoe je tijdsvreters kunt elimineren en in een veel sneller tempo betere resultaten kunt behalen. 

3

Module 3: Creating Moments

Een goed interieur zorgt ervoor dat er mooie herinneringen gemaakt kunnen worden. Deze herinneringen zijn momenten. In deze module leer ik jou deze momenten te onderzoeken en zo goed mogelijk te ontwerpen.

4

Module 4: Check in met je opdrachtgever

In deze module leer ik je hoe je achter de 'terms' van je opdrachtgever komt. Je ontdekt welke vragen je aan je klant moet stellen om te weten wat je klant nu écht wilt. Hierdoor kun jij van ieder project een mega succes te maken!

5

Module 5: Heaven Eleven Basisprincipes

Deze module is de grote game-changer nadat je de voorgaande modules hebt geïmplementeerd. Hier leer ik je de exacte basisprincipes die je nooit meer zal vergeten. Iedere spelregel wordt duidelijk in een video uitgelegd met extra voorbeelden. Na deze module zullen jouw opdrachten nooit meer hetzelfde zijn!

Extra Bonussen

Wanneer je deze training nú koopt ontvang je, bovenop de 5 modules en de 'Living On Your Own Terms' Bonusmodule, ook nog onderstaande bonussen:

Gratis lidmaatschap van de 'H11' Community Group

Krijg 1 jaar exclusief toegang tot de besloten H11 Community Group twv. € 97. Hier kun je connecten en samenwerken met andere interior design professionals.

Business Boost Werkboek
'Interieurs met Impact'

Ontvang het 55 pagina's dikke digitale werkboek met daarin alle basisprincipes. Het wordt je ultieme handboek, gids en naslagwerk.

'How To Break The Rules'
Bonus Video

Als je alle basisprincipes onder de knie hebt, leren we in deze Bonus Video de geheime tips om de ultieme WOW-factor bij je klant te bereiken. 

Interieur Business Boost verdient zich zó terug!

Nadat ik de Interieur Business Boost Basisprincipes in mijn ontwerpbureau had ingevoerd, kon ik al snel mijn uurtarief verhogen. Ook groeiden mijn opdrachten van enkele ruimtes naar hele villa's en krijg ik minimaal € 30.000 per project betaald. Deze training laat precies zien hoe ik dit voor elkaar heb gekregen en leer ik jou hoe jij dit ook kunt doen!

Maar dat niet alleen, doordat projecten soepeler en sneller verlopen, was ik ook nog eens minder tijd per opdracht kwijt. Hierdoor had ik ruimte voor een stuk meer opdrachten

Interior Business Boost Training
Interieur Business boost Training

Voor interieurontwerpers, interieur stylisten en andere interieur professionals

397excl. btw

€ 997,-

 • Te volgen vanuit huis in je eigen tempo
 • De 5 cursus modules - Direct toegankelijk
 • BONUS: Living On Your Own Terms - Extra module
 • BONUS: 1 jaar toegang tot de H11 Community
 • BONUS: Business Boost Werkboek
 • BONUS: 'How to break the rules' Video
Niet goed GELD Terug
garantie
100% tevredenheid-garantie

Als, om wat voor reden dan ook, je niet blij bent met deze training, dan krijg je je volledige investering op ieder moment in de komende 30 dagen terug. Mocht iets niet werken, of kom je ergens niet uit, neem dan contact op met ons support team zodat we je ofwel kunnen helpen om resultaten te krijgen, ofwel je investering kunnen terugstorten.

Laat je ontwerpstudio een vlucht nemen!

Start direct met jouw Interieur Business Boost Training

Een persoonlijke noot

Keer op keer zag ik bij mijn opdrachtgevers dat ze een zekere onrust in hun lifestyle wilden oplossen met extra vierkante meters, een nieuwe woonstijl of een ander huis. 

Voor een deel werkt dat, maar het is vaak een tijdelijke of vooral incomplete oplossing. Zonder enige garantie op succes. Het is de symptomen bestrijden zonder de oorzaak of de kern aan te pakken.

Ik realiseerde me al snel dat interieurontwerper niet alleen gaat over "mooie dingen je huis in slepen". Hier is meer aan de hand. Veel meer. De impact van Interieur is vele malen groter dan ik vooraf had aangenomen.

Daarom heb ik deze training ontwikkeld. De principes die we je gaan leren werken altijd. Samen gaan we heel veel mensen gelukkig maken.

Marc Müskens