Interieur Tools "Ik heb 'm zelf ook..."

Je weet wel, die verkopers die zeggen dat ze 'm zelf ook hebben... ​

Er zijn veel interieur tools of gadgets die wij zelf ook hebben of hadden. Of door onze opdrachtgevers gebruikt zijn. 

Weten wat wel en niet werkt? Check hieronder!

interieur tools ik heb m zelf ook

More...

Audio & Video

Wanna Have

Samsung The Frame

Een TV die niet opvalt? Dat je aan de muur hangt als een schilderij. Het bestaat! En het heet Samsung The Frame. Als je geen tv kijkt, wordt kunst getoond, dat nét echt lijkt. Dat komt doordat het licht van de tv zich aanpast aan de omgeving.

Huishouden

Sven heeft 'm

Numatic Henry

Maak kennis met Henry en Hetty, de vrolijkste stofzuigers ter wereld! Ze worden geadviseerd door de professionals omdat ze zo oer-degelijk zijn. Ze komen met een lekker praktisch lang oprolsnoer en een hele lange slang. 

Sven heeft 'm

Bosch steelstofzuiger

Sven heeft inmiddels twee draadloze Dyson handstofzuigers versleten. Deze gingen steeds kapot. Na advies gevraagd te hebben bij professionele schoonmakers blijkt vooral Bosch hele goede draadloze stofzuigers te hebben. Vooral de Unlimited serie. Erg handig is de accu die ook op al het andere Bosch gereedschap past. 

Decoratie

Home Automation

Sven heeft 'm

Ring Smart deurbel met camera

De smart deurbel met camera van Ring zend beeld naar je mobiel, waar je ook bent. Gewoon op de normale deurbel-aansluiting te monteren. Daarnaast heeft Ring een serie camera's en alarmsystemen die goed met elkaar samenwerken. 

Sven heeft 'm

Philips Hue

Philips Hue, Domotica, kleurrijk, verlichting die meewerkt. Eenvoudig in te stellen met de Hue App of Apple Homekit. De lampen kun je ook bedienen met los te bestellen knoppen. Het kleurencircus kun je zo gek maken als je zelf wilt, of 'm gewoon lekker op wit zetten. Sven bedient er ook zijn tuinverlichting mee.

Keuken

Het is weer duidelijk wie de gadgetfreak is hier... 

Als je het nog niet wist, Sven houdt van gadgets en heeft de meeste van de interieur tools hier in deze lijst al lang en breed voor je uitgetest. Alleen de tools waar wij of onze klanten blij mee zijn maken het in deze lijst. 

Dus, heb jij iets toe te voegen? Vertel hieronder ons jouw ervaring en waarom het op deze lijst moet komen.

En we hebben nog meer! Ook deze producten en leveranciers hebben de test doorstaan:

Volgende
Vorige
>