"Ik heb 'm zelf ook..."

Je weet wel, die verkopers die zeggen dat ze 'm zelf ook hebben... ​

Er zijn veel interieurgerelateerde spullen die wij zelf ook hebben of hadden. Of door onze opdrachtgevers gebruikt zijn. 

Weten wat wel en niet werkt? Check hieronder!


More...

Audio & Video

Sven heeft 'm

Teufel Wireless Audio

Zoek je een alternatief voor Sonos? Kijk dan eens naar Teufel Audio. Sven heeft de Raumfeld One S, de soundbar is ook heel mooi en regelmatig met honderden euro's korting te krijgen.

Wanna Have

Samsung The Frame

Een TV die niet opvalt? Dat je aan de muur hangt als een schilderij. Het bestaat! En het heet Samsung The Frame. Als je geen tv kijkt, wordt kunst getoond, dat nét echt lijkt. Dat komt doordat het licht van de tv zich aanpast aan de omgeving.

Wanna Have

Samsung Serif

Alweer Samsung. En hij is leuk, vooral omdat 'ie echt een vrijstaand object vormt dat niets met de omgeving doet. Daardoor past 'ie in ieder interieur. 

Huishouden

Sven heeft 'm

Numatic Henry

Maak kennis met Henry en Hetty, de vrolijkste stofzuigers ter wereld! Ze worden geadviseerd door de professionals omdat ze zo oer-degelijk zijn. Ze komen met een lekker praktisch lang oprolsnoer en een hele lange slang. 

Sven heeft 'm

Bosch Unlimited steelstofzuiger

Sven heeft inmiddels twee draadloze Dyson handstofzuigers versleten. Deze gingen steeds kapot. Na advies gevraagd te hebben bij professionele schoonmakers blijkt vooral Bosch hele goede draadloze stofzuigers te hebben. Vooral de Unlimited serie. Erg handig is de accu die ook op al het andere Bosch gereedschap past. 

Decoratie

Home Automation

Wanna Have

Tado slimme thermostaat

Iedere radiator krijgt zijn eigen Tado thermostaat, met zijn eigen temperatuur instellingen, waardoor je veel efficiënter je huis verwarmt. Natuurlijk is alles ook met een app aan te sturen.

Sven heeft 'm

Ring Smart deurbel met camera

De smart deurbel met camera van Ring zend beeld naar je mobiel, waar je ook bent. Gewoon op de normale deurbel-aansluiting te monteren. Daarnaast heeft Ring een serie camera's en alarmsystemen die goed met elkaar samenwerken. 

Sven heeft 'm

Philips Hue

Philips Hue, Domotica, kleurrijk, verlichting die meewerkt. Eenvoudig in te stellen met de Hue App of Apple Homekit. De lampen kun je ook bedienen met los te bestellen knoppen. Het kleurencircus kun je zo gek maken als je zelf wilt, of 'm gewoon lekker op wit zetten. Sven bedient er ook zijn tuinverlichting mee.

Keuken

Het is weer duidelijk wie de gadgetfreak is hier... 

Als je het nog niet wist, Sven houdt van gadgets en heeft de meeste van de tools hier in deze lijst al lang en breed voor je uitgetest. Alleen de tools waar wij of onze klanten blij mee zijn maken het in deze lijst. 

Dus, heb jij iets toe te voegen? Vertel hieronder ons jouw ervaring en waarom het op deze lijst moet komen.

Meer producten die door ons getest en goedgekeurd zijn? Lampen advies vind je hier, grote kamerplanten advies vind je hier, hard to kill kamerplanten hier en handige adresjes vind je hier

>
%d bloggers liken dit: