fbpx

Business Class Wonen

Hoe een huis rondom je werk inrichten? 

Een huis inrichten waar je je kunstcollectie kunt exposeren, waar je graag collega's wilt ontvangen om lekker voor ze te koken, waar je lekker wilt borrelen of natafelen na een intensieve werkdag... Dit interieur is ervoor gemaakt!

De eigenaren van dit huis in Den Haag zijn vaak alleen tijdens de werkdagen in het huis aanwezig. In de weekenden verblijven ze in hun weekendhuis. Daarom is het huis vormgegeven rondom hun werkende lifestyle.

Praktisch en mooi wonen

Een inrichting met alleen de noodzakelijke meubelstukken en items waar onze opdrachtgevers gelukkig van worden. De royale entree om je gasten in stijl te kunnen ontvangen, maar ook een plek waar je  alle praktische zaken fatsoenlijk kunt opbergen. Daarna betreed je een ruime, open zithoek, gericht op goede gesprekken. De eettafel is prachtig aan de tuin gelegen. Een ultieme plek voor verhalen van verre reizen, gesprekken over kunst, maar ook een goede business deal kan hier besproken worden. Een hoekje voor een glas wijn in de late middagzon, een groene maatwerk roomdivider, om toch éven te kunnen tuinieren en de minibar in combinatie met de liefde voor experimental jazz. Hoe persoonlijk kan Business Class zijn...

Meer interieur inrichten adviezen en interieurprojecten

Leave a Reply 0 comments