fbpx

HANDIGE INTERIEUR ADRESSEN

In de loop der jaren hebben wij natuurlijk allemaal slimme interieur adressen verzameld. Stuk voor stuk partijen waarmee we goede ervaring hebben. We delen deze bedrijven graag met je.

Hieronder vind je de interieur adresjes gesorteerd volgens ons Interieur 7 Stappenplan

  • 01 INDELING & LOGISTIEK
  • 02 WAND, VLOER & PLAFOND
  • 03 MEUBILAIR
  • 04 RAAMDECORATIE
  • 05 STYLING
  • 06 LICHT
  • 07 TECHNIEK

05 Sanitair & Keuken

123 Keukenapparatuur

123 Keukenapparatuur heeft een uitgebreide webwinkel met alle mogelijke keukenapparatuur en witgoed. Wij werken voor keukens en werkbladen bijna altijd met deze zaak. Door het land verspreid zijn verschillende showrooms.

Website: 123keukenapparatuur.nl

Installatiewereld

Voordelige webshops om je elektra (schakelaars, stopcontacten, etc.) te bestellen

Website: elektroshop.nl

Maxaro

In Roosendaal staat langs de snelweg een grote showroom met alle sanitair van het merk Mocoori. Ze hebben er prachtige vrijstaande composietsteen baden.

Website: maxaro.nl

Onbeperkt WiFi

De naam zegt het al. Heb jij gedoe met WiFi in huis? Is het niet stabiel of heb je niet overal bereik? Dit bedrijf lost het op.

Website: onbeperktwifi.nl

Sanisale

Eén van de voordeligste sanitair- en tegelwinkels, vestigingen verspreid over het land. Vooral de Hotbath kranen zijn een goede deal. Hotbath is een kwalitatief hoogwaardig merk met een scherpe prijsstelling.

Website: sanisale.com

Sanitairwinkel.nl

Eén van de meest uitgebreide sanitairzaken online mét vestigingen verspreid over het land. Vanuit je luie stoel kun je hier je Hotbath kranen bestellen.

Website: sanitairwinkel.nl

Sentimo Radiatorcovers

Metalen radiatorcovers die je eenvoudig over je bestaande (lelijke) radiator klikt. Zonder rendementsverlies. In alle kleuren leverbaar.

Website: sentimo.nl

Warmteservice

Bijna alle sanitair kun je voordelig kopen bij Warmteservice. Er zit altijd wel een vestiging in de buurt.

Website: warmteservice.nl

Waterluxe

Waterontharders zijn een fantastische oplossing om je leven wat makkelijker te maken. Nooit meer je badkamer, koffiezetapparaat of wasmachine kalkvrij maken. Bovendien is het heerlijk zacht drinkwater.

Website: waterluxe.nl