fbpx

Een keuken op maat in plaats van een merk?

Veel keukens in mijn ontwerpen zijn maatwerk. Duur? Zou je zeggen. Zo klinkt het wel. Toch is valt dat heel erg mee. De meeste keukens die ik op maat ontworpen heb, zijn niet of nauwelijks duurder dan een keuken van een gemiddeld merk.

Een keuken op maat: Dat is jouw eigen -unieke- keuken.

De gebruikte materialen voor maatwerk keukens zijn gelijk aan of beter dan de meeste fabrikanten gebruiken. Afhankelijk van je keuze kun je de binnenkant van de kasten zelfs van het extreem sterke en watervaste multiplex maken. Nog meer voordelen?IMG_0328

 

Wat dacht je van de mogelijkheid om zelf de breedtes en hoogtes aan te geven voor je kastjes en lades? Tot op de centimeter? Aansluitend bij jouw keukenspullen? Je kunt de hele keukenindeling zelf verzinnen. Zo sluit je keuken nog meer aan bij hoe jij kookt.

Je benut dus optimaal de beschikbare ruimte in je keuken. Jouw keuken is ook echt jouw keuken. Niemand anders heeft ‘m.

IMG_0130_2Nadelen maatwerk keuken

Een keuken op maat heeft ook nadelen: Omdat er zoveel mogelijk is, kun je eenvoudig verdrinken in alle opties. Bij een keukenzaak kun je alle frontjes met elkaar vergelijken. Dat is bij een maatwerk keuken niet mogelijk.

Onze keuze voor maatwerk keukens

Je snapt dus wel waarom wij altijd voor maatwerk keukenoplossingen kiezen. Wij willen altijd een keuken op maat bedenken die helemaal aansluit bij jouw wensen. Zo wordt je geholpen met het maken van de juiste keuzes. Van greepje tot logische indeling. Verzanden in de mogelijkheden gebeurt je zo dus niet. Je keuken wordt gegarandeerd een uniek succes!koedam keuken hi-res

Meer inspiratie?

Lees dan hier verder…

Leave a Reply 1 comment