fbpx

De beste tips voor raamdecoratie!

Plisségordijn

Dit gordijn heeft dan ook een gevouwen stof. Een badkamer raam kan perfect worden bekleed met een plisségordijn. Door te kiezen voor een top down & bottom up uitvoering kun je de onder- en bovenlat bewegen en zo de gewenste lichtinval én privacy in een handomdraai bepalen. Een plisségordijn als badkamer raambekleding heeft als voordeel dat de stof gemakkelijk kan worden gereinigd met een vochtige doek.

Plisségordijnen zijn erg geschikt voor draai- kiepramen en kunnen gemonteerd worden zonder boren. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij kunststof kozijnen. Door te kiezen voor een handgreep bediening heb je nooit meer last van lange koorden bij het sluiten van je raam.

Jaloezieën

Vind je een houten jaloezie erg mooi? Kies dan voor het innovatieve alternatief, 50 mm kunststof jaloezieën! Een kunststof jaloezie heeft namelijk de uitstraling van echt mat gelakt hout. De PVC lamellen waterbestendig en hierdoor ideaal voor gebruik in de badkamer. 

De extra brede lamellen geven deze jaloezie een stoere design uitstraling. Door de lamellen te kantelen bepaal je de gewenste lichtinval en privacy. 

Ben je op zoek naar een oplossing voor jouw badkamer en zoek je een stoere designuitstraling? Kies dan voor onze kunststof jaloezieën. Kunststof jaloezieën zijn niet uit te voeren met een zijgeleiding.

Rolgordijnen

Een rolgordijn in de badkamer? Sfeervol en tijdloos! Onze rolgordijn stoffen zijn van 100% polyester waardoor onze rolgordijnen erg geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimtes. Verduisterende rolgordijnen bieden absolute privacy door de speciale licht dichte coating die op de achterzijde van de stof zit.

Lichtdoorlatende rolgordijnen daarentegen behouden een natuurlijke lichtinval maar beperken het zicht tot silhouetten. 

Rolgordijnen zijn erg geschikt voor montage op draai- kiepramen. Door een zijgeleiding toe te voegen kun je de stof vastzetten tegen het kozijn, hierdoor zal de stof altijd met het raam mee bewegen.

Leave a Reply 0 comments