Team MoID

Krijg de ruimte

Wij zijn MoID. Wij doen alles om jou meer ruimte te geven. Thuis, waar je elke dag je leven leeft. De ruimte waar je kunt doen en laten wat je wilt. Waar de spullen staan die jij mooi en belangrijk vindt en waar je tijd doorbrengt met de mensen van wie je houdt.

Het liefst zou je met je ogen willen knipperen, en je huis is helemaal af. Nog mooier dan je ooit had durven dromen! En dat kan nu… nou ja bijna dan. Binnen 2-3 dagen heb je een MasterPlan voor jouw hele interieur.

Wil je dat al je interieurvragen opgelost zijn? Sven lost ze hoogstpersoonlijk voor je op. Wil je dat je huis ongelooflijk goed bij jou past? Dan gaat Marc graag met je lunchen. Wendy en Daniëlle? Die zijn gek op to-do-lists. Om iedereen blij te maken en houden. Nicolette zorgt er voor dat het precies zo wordt als je met Marc en Sven samen bedacht hebt.

Hieronder staan onze kernwaarden. Het beschrijft wie we zijn. Of beter: willen zijn. Het is onze ambitie, iets waar we naartoe werken. Elke dag klopt het nog beter. Ook dankzij jou.

  • LOL
  • STIJLLOOS
  • NUCHTER
  • PERSOONLIJK
  • NIEUWSGIERIG

LOL ; )

Juist omdat dat we ons vak zo serieus nemen, hebben we zoveel plezier in ons werk.
Einstein, kan het niet beter verwoorden: "Creativity is intelligence having fun". Dat betekent dus niet 'doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg'. Eerder: 'Doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg'. Want zonder spontaniteit krijg je nooit een ander resultaat.

Het is ontzettend gaaf om bijzondere dingen te bedenken. Zowel voor onze business als voor jouw interieur. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we ze allemaal 1 op 1 gaan uitvoeren. En soms is dat ook maar beter van niet… Maar sommige ideeën zijn bij nader inzien, helemaal zo gek nog niet. Ze zijn fantastisch!  

Weet dat we de obsessie hebben om iedereen blij te maken, inclusief onszelf. Dat is het recept geworden voor iets buitengewoon… leuks! 

"De mooiste ideeën zijn de ideeën die het leven mooier maken"

Sven van Buuren

Eigenaar & Interieur Architect

"Je huis zou er moeten zijn om je leven eenvoudiger te maken."

Interieur architect Sven van Buuren heeft ruim 15 jaar ondernemerservaring in het design spectrum.

Hij is een kei in bestaande situaties doorgronden om ze daarna te verbeteren. 

interior architect Sven van Buuren

Marc Müskens

Eigenaar & Interieur Ontwerper

"Iedere ruimte zou een excuus moeten hebben om er te willen blijven."

Interieur ontwerper Marc Müskens, bekend van tv, heeft meerdere bedrijven gehad in de interieurbranche.

Hij heeft onder Lydewij Edelkoort gestudeerd aan de  Design Academy Eindhoven.

Interior Designer Marc Müskens

Waarom we doen wat we doen?

Waarom doen we wat we doen? Waarom zijn we interieurontwerpers zijn? En waarom zijn we daar Masters in?
Het voelt haast plat, een luxeprobleem. Een interieur ontwerpen. Kun je dat niet gewoon zelf?

Tegelijkertijd zagen we dat we impact hadden op het leven van veel van onze klanten. Ze gaven aan dat ze meer vrije tijd kregen, meer ruimte kregen voor zichzelf en elkaar, meer lol hadden. Kortom, gelukkiger werden. 

Dat is waar onze zoektocht naar onze missie en visie pas echt begon: wat maakt het dat een goed ontwerp zovéél impact heeft op iemands leven?

> Onze Missie

> Onze Visie

 

MoID Magazine

Vul dan hiernaast je naam en email adres in. Lees gratis ons online magazine vol met inspiratie, tips en tools om je huis meer thuis te maken. 

Door op "Direct Lezen" te klikken ga je akkoord met onze privacy policy en sturen we je 1 mail waarmee je met 1 klik kunt aanmelden op onze korte e-mail workshop.

 

>