fbpx

Appartement Amsterdam
Interieurontwerp door MoID

Creatief Interieurontwerp met slimme oplossingen:
Een doos in een doos.

Voor een interieurontwerp van een appartement Amsterdam hebben we een box in een box gebouwd. Alle buitenmuren zijn volledig vrij en je kunt rondom het blok lopen. In het blok van het appartement in Amsterdam zitten alle functies opgeborgen. Van werkplek en extra logeerplek tot de badkamer en open keuken. Door het vrijhouden van de buitenmuren doet het appartement veel groter aan en wordt elke vierkante meter optimaal benut.

Indeling appartement Amsterdam

Bij binnenkomst heb je royale hal die links overvloeit in de open eetkeuken met kookeiland en rechts naar de slaapvertrekken voert. Recht voor je in het blok is de garderobe weggewerkt. De zithoek kijkt uit over de skyline van Amsterdam. Loop je verder langs het blok, dan kom je verhalen in de vorm van souvenirs tegen. Terwijl je langs de werkplek loopt, kom je aan bij een extra loungeplek, waar je kan genieten van een lekker ochtendzonnetje. De loungeplek kan ook dienstdoen als logeerkamer.

Verder langs het blok in het appartement in Amsterdam, kom je langs de hobbykamer en de slaapkamers. Sla je nog een keer af, dan kom je de badkamer in het blok tegen, maar ook een wasruimte en de technische ruimtes. Uiteindelijk kom je weer terecht in de open keuken met het uitzicht over Amsterdam.

Door de indeling geeft het Amsterdamse appartement een groot gevoel van vrijheid. Je kunt dwalen in je eigen huis. Maar niet alleen aan de vorm en het gevoel is gedacht. Allereerst is bij het maken van de indeling van dit appartement goed nagedacht dat alles dat bij de lifestyle van de bewoners hoort opgelost is. Van het opbergen van de kleding en de locatie van de wasruimte tot de indeling van de keuken en badkamer. Maar denk ook aan kleine details zoals een plek voor het tentoonstellen van de hobbyprojecten in de hobbykamer of het bij de hand maar uit het zicht hebben van een printer in de werkplek.

Meer interieurontwerpen vind je hier

Leave a Reply 0 comments