About Interior Designer Marc Müskens

DROOM

Van jongs af aan heeft Marc Müskens (1983) de droom al om interieurontwerper te worden. Je zou verbaasd zijn hoeveel gedetailleerde plattegronden en tekeningen van luxe huizen je kunt vinden in zijn vroege kleurboeken. Zijn ouders gaven hem alle steun en vrijheid om zijn eigen weg te vinden. Dankzij hen studeerde hij aan de wereldberoemde Design Academy Eindhoven.

In 2007 studeerde Marc af onder Lidewij Edelkoort en Liesbeth van der Pol.

Bekijk hier het video interview met Marc Müskens

CARRIERE


Marc Müskens begon zijn carrière bij interieurstudio Roelfien Vos. Met al zijn nieuwsgierigheid en energie opende hij in 2008 zijn eigen studio Zoommm om de grenzen van design te verkennen.

In 2009 nam hij deel aan de Nederlandse tv-talentenjacht 'Topstylist'. Een jaar later werd hij genomineerd voor de 'Building Holland Awards'. En in 2012 won hij de publieksprijs ‘Provinciale Starters Trofee'.

Met verschillende activiteiten in de creatieve sector, publiceerde Marc zijn eerste boek in 2014: 'Interieur 7 Stappenplan'. In 2017 bracht hij zijn tweede boek uit en lanceerde de gelijknamige online videocursus ‘Verkoop je huis zo’.

Het was in 2015 al dat interieurontwerper Marc Müskens zijn krachten combineerde met interieurarchitect Sven van Buuren. Ze richtten het label Masters of Interior Design op, en begin 2018 was MoID een feit. De rest…wordt geschiedenis!

FILOSOFIE

Marc mengde zijn passie en ervaring in de horeca en internationaal toerisme samen met zijn ontwerpvaardigheden. Deze interessante combinatie is voelbaar in de werkwijze en zichtbaar in elk van zijn projecten.

Het ontwerp is gemaakt voor de eindgebruiker. Of het nu gaat om een projectontwikkelingsplan voor een grote vastgoedontwikkelaar of een luxe villa.

Het moeilijk om de ontwerpstijl van Müskens in te kaderen. Zelf noemt hij het graag stijlloos. Het is een weerspiegeling van zijn opdrachtgevers. Ruimtelijke oplossingen worden vertaald naar een persoonlijke wowfactor voor de klant, waarbij elke ruimte een excuus zou moeten hebben om er te willen blijven.

"

Elke ruimte zou een excuus moeten hebben om er te willen blijven.

>